Azi vreau să vă zic câte ceva despre plasturii pentru puncte negre de la Auchan și Beauty Formulas din Dm. Dacă acum ceva timp v-am vorbit despre plasturii de la Balea (aici și aici), de care am fost foarte încântată, am decis să încerc și altceva, să văd cât de bune sunt și alte mărci. Așa că atunci când au intrat la ofertă în Dm plasturii Beauty Formulas, n-am mai stat pe gânduri. La scurt timp, am ajuns și în Auchan și am găsit un astfel de produs, așa că l-am luat, să fie acolo.

IMG_20150817_183217IMG_20150817_183400Formele plasturilor sunt ușor diferite, dar modul de utilizare este același: se udă bine nasul (sau ce parte a feței doriți s-o curățați), apoi aplicați plasturii, așteptați să se usuce și trageți repede. O să fiți surprinși de câte puncte negre pot extrage!

Eu am deja un ritual în ceea ce privește acești plasturi: după ce fac duș, curăț bine fața cu gelul 3 în 1 de la Balea. Astfel, porii sunt deschiși și se curăță mult mai ușor. Aplic plasturii și aștept minim 15 minute. Trag cât pot de repede și definitivez cu loțiune tonică și crema de noapte. Nu le folosiți ziua, pentru că porii se vor umple de substanțe nedorite. După folosire, este posibil să vă mănânce nasul (eu așa pățesc mereu), pentru că este curat 😀

Credeam că plasturii din Auchan nu vor fi prea grozavi, dar m-am înșelat amarnic! Sunt foarte, foarte buni! Ținând cont că eu i-am găsit la reducere, la 3 lei 6 bucăți, mai mult de atât nici nu știu ce mi-aș putea dori! Cei de la Beauty Formulas au costat până în 10 lei la ofertă, dar de obicei sunt până în 15 lei, tot 6 bucăți. Puteți să-i folosiți cu încredere și pe bărbie, sunt foarte buni și în această zonă. Comparativ, dintre Auchan, Balea și Beauty Formulas, cred că preferații mei la momentul actual sunt plasturii din Auchan. Sunt ieftini, buni, fac ce promit, dar și celelalte branduri nu-s de evitat!

Dacă îi găsiți, profitați de ocazie și achiziționați-i! M-am lecuit de geluri minune (era într-o vreme la Avon ceva de genul, care se usca și forma o peliculă, urmând ca atunci când trăgeai crusta formată, să iasă și punctele negre, dar nici nu se compara cu aceste produse!), deci rămân la noile descoperiri! Încă ceva: folosiți-le la 3-4 zile, pentru a nu răni pielea. Nu sunt recomandate uzului zilnic! Aștept să îmi spuneți și părerea voastră despre ele! Seară faină să aveți!

4 Replies to “Plasturi pentru puncte negre – Auchan și Beauty Formulas (Dm)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *