Ziua bună, oameni frumoși! Despre Famous Luxury Perfumes am mai vorbit acum ceva timp, doar că am avut alt parfum de la ei. Aici aveți articolul anterior, despre parfumul Fantasy. Cred că e unul din puținele parfumuri pe care le-am consumat complet în viața asta! Astăzi, însă, este vorba de Beauty. Un alt parfum, noi arome olfactive care te învăluie și te fac să înțelegi de ce un astfel de parfum e de preferat celor de la marile case. Cei de la parfumuri-celebre știu cum să obțină un parfum calitativ fără a da o poală de bani pe el! Și trebuie să recunoaștem că asta vrem și noi.

Spre deosebire de Fantasy, care este un parfum floral, Beauty face parte din categoria celor orientale. Poate de asta nu am avut o chimie deosebită la început, dat fiind faptul că mi se pare că în zilele calde nu se potrivește deloc. Deși site-ul recomandă folosirea atât în anotimp rece, cât și cald, merg pe mâna temperaturilor mai joase.

Componența sa e cel puțin una extravagantă:

Note de vârf: bergamotă, căpșună, iasomie, miere, orhidee, rug, trandafir
Note de mijloc: caramel, ciocolată, cumarină
Note de bază: lemn de santal, mosc, patchouli, vanilie

Beauty este un parfum destul de dulce, tocmai de asta zic să aveți mare grijă cu pulverizarea! Personal, deși îmi place moscul, până ajung la notele de bază, mă înec un pic cu el. Persistența lui e extrem de ridicată, la fel ca la toate parfumurile Famous Luxury. Ore în șir, poate chiar până a doua zi, depinde de pH-ul pielii. Pe haine… zile întregi!

Pe site aveți și opțiuni de personalizare a sticlei de parfum. Sunt deja disponibile câteva machete, însă se pot face și la comandă, ceea ce reprezintă un cadou unic, deosebit. Fie că vorbim de nași, de colaboratori sau de persoana iubită, va avea o surpriză când va vedea parfumul cu mesajul sau imaginea personalizată. Recomand și pagina de Facebook pentru a fi la curent cu noutățile.

Famous Luxury Perfumes rămâne un jucător important pe piața din România! Parfumuri accesibile, persistente, cu ambalaje simpatice și livrarea rapidă, toate fac din acest brand unul de succes. Beauty e cu adevărat un parfum de seară, de iarnă, cu care nu veți rămâne neremarcată. Vouă ce fel de parfum vă place? Oriental, fresh, floral?

18 Replies to “Povestea unui parfum – Beauty

  1. Pare un parfum foarte interesant, mai ales pentru că are note de ciocolată și caramel, pe care le ador.
    Eu iubesc parfumurile dulci, dar și pe cele florale și orientale. Cele fresh nu mă reprezintă.

  2. Mie imi plac parfumurile dulci si cred ca acesta ar fi exact pe placul meu. Nu pot sa spun ca le ignor pe cele fresh doar ca cele dulci sau orientale sunt exact ce-mi place

  3. n-as zice ca sunt fan parfumuri orientale, dar notele alea de vanilie cred ca ma trag. La pretul pe care il au, sunt destul de persistente aceste parfumuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *