Săptămâna asta am fost în mall și am luat și eu din Kendra un rimel de la Essence. Aveam deja unul de la Yves Rocher, însă nu îmi place absolut deloc! Am mai avut acum câțiva ani ceva de la Essence și mi-a plăcut, iar despre produsele lor am auzit numai de bine, așa că m-am hotărât asupra unuia din ele. All eyes on me este un rimel foarte drăguț, simpatic și ieftin, așa că n-am făcut nici gaură în buget! Periuța este destul de mică și nu mi-a făcut probleme deloc la aplicare.

 Rimelul este negru, nu este waterproof, alungește și curbează frumos genele. Plus, rezistă destul de multicel. Nu se împrăștie pe pleoapa inferioară, nu se usucă… este perfect!

 Să vă exemplific, de la stânga la dreapta: fără rimel, cu un strat, cu două straturi

Imagine de ansamblu
 Cum arată după o zi întreagă – se păstrează!
Eu sunt foarte încântată de brandul Essence, până acum nu m-a dezamăgit nimic din ce am avut de la ei! Și nici acest rimel nu face excepție. Foarte bun la preț, costă doar 11lei, este calitativ și chiar face ceva!

O să vă povestesc și despre Sexy Pulp de la Yves Rocher, un rimel care m-a dezamăgit enorm, dar asta altă dată! Până mâine seară sunt la Pitești, așa că aveți grijă de voi!

3 Replies to “Review – All eyes on me (de la Essence)

  1. Eu nu prea m-am înțeles cu rimelurile Essence, tot ce am încercat mi-a oferit alungire, mi-a separat genele dar volum, ce caut eu de fapt, deloc! În schimb Sexy Pulp mie-mi place la nebunie, îmi pare rău că ție nu ți s-a potrivit! Depinde oricum mult de așteptările fiecăreia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *