După cum v-am anunţat aseară, mi-am luat vopsea de păăăăr!!! Am observat un interes crescut pentru ea, aşa că azi am făcut nişte poze (cam la repezeală, dar vreau să fac şi în soare, acolo e adevăratul efect) şi vreau să vă povestesc despre ea.
Vopseaua de păr Syoss, nuanţa 3.3 Dark Violet vine, ca mai toate vopselele, cu un oxidant, o cremă colorantă, o pereche de mănuşi, un set de instrucţiuni şi un balsam de fixare a culorii.

Pe cutie, culoarea arată demenţial. Cum iese pe păr, asta depinde de fiecare. La mine e ieşit ceva cât de cât bun, dat fiind faptul că aveam rădăcinile mele, la vârfuri era cam decolorat…a prins! M-am vopsit uşor, n-am întâmpinat probleme, şi ce m-a încântat foarte mult e că s-a curăţat repede de pe piele. La negrul-albăstrui de la Pallette frecam ore în şir şi abia se curăţa! Aici n-a fost greu deloc, n-am apelat la scrum de ţigare sau mai ştiu eu ce alte metode extreme. Puţin demachiant şi aia a fost!
A prins uniform culoarea, deşi sunt anumite porţiuni unde mai există şuviţe. La soare se vede superb! Dar n-am apucat să fac poze 🙁 După cum ziceam, am făcut doar la repezeală, cât să vedeţi nuanţa. Oricum, e destul de închisă.

Eu zic că e ok! Mă aşteptam la mai rău, sincer! Pot spune că prima mea experienţă cu Syoss e bună, cel puţin începutul e promiţător! Acum vine testul de rezistenţă! Să vedem cât ţine minunea!
Promit să revin cu un update în soare 😀

14 Replies to “Review – Vopsea de păr Syoss

    1. mie imi vine mai mereu cate o idee traznita 😀 maine-poimine ma trezesc ca vreau sa ma rad in cap. as vrea un albastru, ceva intens si nebun…dar pentru ala ar trebui sa ma decolorez complet, ceea ce nu-s dispusa sa fac. treaba e ca din toate schimbarile pe care le-am facut parului am iesit cam sifonata, in sensul ca s-a mai rarit si a inceput sa cada mai mult. varfurile ca varfurile…alea se despica oricum!

  1. Te prinde bine noua culoare si imi place ca a iesit uniform, te invidiez ca ai reusit sa scoti negru si ai ramas cu parul lung, eu il am scurt si este urat asa 🙁 Da lasa ca o sa creasca! 🙂

    1. am scos negrul, dar dupa foarte mult timp si cu mari eforturi. l-am decolorat, am mai dat si cu vopsea peste, s-a mai dus si vopseaua din el… stai linistita. de par si de unghii cica nu e bine sa ne para rau, pentru ca vor creste oricum!

    2. Ai dreptate! Negru iese f greu, oricum pt mine a fost mult pt ca m-am vopsit numai cu negru timp de 15 ani, m-am facut si eu violet, roscat, cupru dupa decolorare dar m-am hotarat sa raman la nuante mai cuminti si mai aproape de culoarea mea naturala, la un castaniu cu nuanta de ciocolatiu ca sa pot sa il intretin mai usor, ca vopsit la o luna nu prea merge 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *