Ziua bună, oameni frumoși! Nu mai cumpărasem de ceva timp o revistă, așa că le cam simțeam lipsa. Ori s-a manifestat și pandemia asupra lor, ori nu știu ce s-a întâmplat, că am dat peste o Unica foarte subțire, cu multe reclame și doar câteva articole. Da, chestia asta se tot întâmplă în revistele de la noi. Bine, cred că e chestie general valabilă… Era imposibil să treci cu Coviduț prin viață fără un gel dezinfectant. Mă așteptam să văd asta ca și cadou… E vorba de gelul de la Ivatherm. Toți s-au apucat acum să producă așa ceva. Eu folosesc mai puțin…

După Gina Pistol nu pot spune că mă omor, dar nici nu mă enervează. E cât de cât ok, eu o asociez cu Playboy, degeaba au trecut atâția ani, că parcă tot pe coperta aia o văd. Deși, no offence, nu mi se pare ăsta un lucru rău. Fiecare știe mai bine ce face sau nu face, ce alege să expună sau nu. Fiecare e conștient de viața lui. Așa că, bravo! Gagica e într-o relație cu Smiley, bravo lor, se înțeleg, etc.

Bogdan Anicescu a devenit foarte popular în ultima perioadă, de când cu celebrele ordonanțe de urgență, pentru că a transmis totul în limbaj mimico-gestual. Mi se pare un tip ok, discret, fără pretenții de vedetă, ce sare în ajutorul oricui și și-a ales o meserie frumoasă. Good job!

Trecem de la chestii serioase la noțiuni de fashion (când am încetat oare să îi spunem modă???) Cei de la Unica ne propun o mulțime de rochii pentru vara asta. Ce constat eu e că sunt foarte multe lungi și prea elegante. Bine, nu mai zic de prețuri, că îmi pune în paginile revistei rochie de 2000 lei, pe care nu cred că o va lua vreun muritor de rând. Și care o ia clar nu citește Unica… Really, reclama asta forțată și la branduri mult prea scumpe nu e ok.

Câteva coafuri simplu de realizat pentru fetele cu păr lung. Uneori îmi e dor de el, dar când îmi aduc aminte cât mă chinuiam… parcă îmi piere cheful. Cred că o perucă mi-ar trebui, să mai schimb look-ul drastic.

În încheiere, o invitație la bronz. Nu natural, chiar dacă se deschid plajele. Orice ar fi, bronzul înseamnă de fapt leziuni ale pielii. Așa că evitați cât puteți. Mult SPF! Eu am în plan (din nou) să încerc autobronzantele. Doar că mai schimbăm gamele. Voi ce ați folosit și recomandați ca fiind foarte bun?

Cam asta este revista lunii iunie. Nimic wow, mă așteptam și la mai multă plajă, vară, mare, soare…. nu pot spune că m-a dat pe spate. Voi ce mai răsfoiți? Ați mai luat vreo revistă în ultima perioadă?

14 Replies to “Revistele lunii iunie – Unica

  1. Nu ammai luat o revista de pe piata de muuuult timp, cu online-ul acum nici nu am mai simtit nevoia si plus ca nu prea sunt adepta stirilor despre vedete, rochite stiu exact unde sa merg in oras…dar in concediu n ar fi rau sa cumpar una, asa de dragul timpurilor vechi 🙂 Uite, mai cumpar reviste in engleza de la immedio, ia sa ma duc sa iau una, mersi de pont 🙂

  2. Pare faina revista Unica. Imi place mult si cadoul! N-am mai luat o revista de ceva timp. Cred ca incep sa le pandesc si eu la început de luna. 🙈🙈

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *