Neața bună tuturor! Azi cred că fac primul OOTD serios de pe blog. Am mai avut eu vreo 2 tentative, dar acelea erau haine destul de obișnuite, nu am avut nimic plănuit, era cum a picat. De data asta, însă, să știți că m-am pregătit și am avut mari emoții! O să vă întrebați de ce, dar mi s-a părut un pic ciudat să ies cu o rochie elegantă în mijlocul zilei (vorba vine) și să se uite toată lumea la mine. Cred că se întrebau unde s-o duce nebuna așa gătită. Dar am găsit și-un cadru natural pentru fotografii, pentru a vedea și voi cum arăt eu în rochia primită de la Erry săptămâna trecută. Și Mr. a ajutat, a fost pe post de fotograf 😀

Rochia aleasă de mine este modelul Roxy Fashion. În partea de sus este tip corset, din material negru, satinat și cu burete. Astfel nu mai e nevoie de sutien. Are două bretele foarte subțiri, ajustabile, care dau un plus de siguranță. Nu știu voi, dar eu mai mereu mai ridic rochiile fără bretele, de teamă să nu mă trezesc fără ele. În partea de jos, sunt multe straturi dintr-un material mov suprapuse. Fiecare este transparent, dar fiind unul peste altul, nu e niciun pericol de … expunere indecentă! Ba din contră! Volanele vin foarte fain, talia este definită, eu am primit rochia într-un moment în care nu mă pot mândri cu prea puține kilograme, dar nu scoate în evidență acest lucru!

IMG-20160906-WA0003 IMG-20160906-WA0009 IMG-20160906-WA0011 IMG-20160906-WA0013 IMG-20160906-WA0024 rochia roxyEu am ”asortat” rochia cu o pereche de pantofi de lac negri, ceas argintiu și set de bijuterii din argint. Bineînțeles, am sesizat că trebuie să apară și ”argintata” mea în poze :)) Altfel nu se putea! Oricum, emoțiile vă spun sincer că au fost mari, dar sper că m-am pregătit cum trebuie! În octombrie avem o invitație la o nuntă unde tocmai m-am decis să defilez în această rochie cu bretele. Nici nu mă gândesc să port altceva. Este foarte lejeră, nu e nici scurtă, nici strâmtă, e perfectă.

Ce spuneți? Vă place avanpremiera ședințelor foto ce vor mai urma? Având în vedere că am susținere practică… Vorba lui Mr., pozele cele mai faine sunt cele în care nu privesc spre cameră :)) Recunosc, nu-s fotogenică și nici nu-mi place să fiu fotografiată. Dar unele poze chiar îmi plac (vorbește narcisista din mine!)

Care este rochia voastră preferată? Scurtă, lungă, cu pietricele sau decoruri? În culori turbate sau clasice? Poate cu printuri? Cum v-ați îmbrăca voi pentru o ocazie specială?

18 Replies to “Rochia de la Erry pentru ocazii speciale

  1. iti vine foarte bine. Sa o porti sanatoasa, se si potriveste cu nuanta parului tau si e genul de rochie in care nu ai cum sa nu simti bine la un eveniment. Nici prea scurta, nici prea lunga, nici mulata, nici sac, perfecta pentru dans.

  2. Frumoasa rochita si interesante tatuaje. Oricum iti vine foarte bine, iar nuanta parului chiar a fost la moda anul acesta si inca mai e apreciata! 🙂
    Mie imi place, dar nu se potriveste din pacate cu tenul meu! 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *