Ziua bună tuturor! Ieri am avut o zi plină, din această cauză nu am găsit nici momentul potrivit pentru a posta. Azi, în schimb, am fost un pic ocupată dimineață, dar acum mi-am propus să scriu un pic, apoi să mă vopsesc și să mă bag în pat, să nu mai mișc de acolo. Ne pregătim intens de sfântul Valentin (vorba vine, cine e fan), așa că știți de la începutul lunii că februarie e plină de inimioare și multă, multă iubire. Deci trebuia să mă încadrez în peisaj, deși repet, cred că dragostea e de zi cu zi, nu e o zi mai deosebită ca alta (poate doar ziua nunții, nașterea unui copil, etc.) Dar, Valentine ‘s să fie!

Pentru tema de ieri nu am avut încă o plăcuță cu modele și nici nu am vrut să fac aceleași 3 inimioare pe care vi le-am arătat săptămâna trecută. Așa că am interpretat în stil propriu. Baza a fost constituită din două oje – un corai de la Rimmel și un roz sângeriu mat de la Golden Rose. Pe inelar am lipit un sticker cu un trandafir (poate dau idei domnilor, să știe ce să ofere), iar pe mijlociu și arătător am avut stickere cu buze, pentru mulți, mulți pupici. La degetul mare și cel mic am făcut eu câteva inimioare, că fără ele am zis că nu are farmec. Am sigilat totul cu top coat și cam asta a fost! Iată exact ce a ieșit:

Nu e mare lucru, dar am zis să iasă totuși ceva ok, chiar fără o plăcuță dedicată. Și cum talent mai mult nu e decât e, stickerele m-au scos din impas! Hai să vedem cu ce manichiuri se laudă și fetele de pe grup:

Fete cu manichiuri de Valentine ‘s:
 1. Sophie – http://sophiesnailartdreamland.blogspot.ro
 2. Oana – http://unghiutele.blogspot.ro
 3. Claudia – http://www.claudiaschoice.ro/
 4. Raluca Denise – https://www.instagram.com/babyraluk
 5. Andra Kat – http://andrakat.com
 6. Madalina – http://frumusetelapretmic.blogspot.ro
 7. Mihaela- http://elasdreams.blogspot.ro
 8. Gabi – https://paginidezisinoapte.ro
 9. Cristina – http://nailsartconcristina.blogspot.com.es/
 10. Deyutza – http://deyutza87.blogspot.ro
 11. Emilia – http://manichiurisimple.blogspot.ro
 12. Iulia Maria – https://www.instagram.com/iuliaiova
 13. Mădălina – http://misshappyandhernails.blogspot.ro/
 14. Alina – http://www.venuschic.com/
 15. Camelia – https://darkpassion.ro/
 16. Violeta –https://www.instagram.com/alexandru

Acestea fiind zise, vă urez weekend fain în continuare și să ne citim mâine cu bine!

32 Replies to “Saturday’s Theme- 6. Valentine ’s

 1. Apreciez fetele care au rabdarea necesara ca sa faca asa opere de arta migaloase pe unghii. Eu… ce sa mai vorbim, nu-s in stare nici de moda veche sa ma ung pe la degete…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *