Ziua bună, oameni faini. Nu știu câți dintre voi merg cu avionul, dar e bine să știți anumite informații. Eu am zburat o singură dată, acum mulți ani (cred că vreo 10), și mi-a plăcut la nebunie. Doar că de atunci nu am mai avut ocazia să ies așa mult și așa departe din țară. Zborul cu avionul poate fi extrem de obositor dacă e parcurs pe distanțe lungi, cu diferențe de fus orar. Nu e ceva wow să stai pe un scaun timp de 8-10 ore, fără să ai posibilitatea să te miști prea mult. Așa că ar fi de dorit să ai parte de o experiență cât mai ok, care să atenueze orice fel de disconfort. Dar ce te faci atunci când nu e totul roz, ci ai parte de întârzieri sau mai rău, de anulări ale zborurilor?

Regulamentul european te susține!

Union Claim, partener Union Right, este o firmă ce te ajută să fii despăgubit pentru întârzierea zborului tău. Știai că din 2014 există un regulament la nivelul UE conform căruia poți primi bani dacă ajungi cu o întârziere mai mare de 3 ore la destinație? În cazul anulării zborului sau a unei întârzieri mai mare de 3 ore, aeroportul are obligația de-a asigura mâncarea, cazarea, obiecte de îngrijire personală, etc. Despăgubirile se pot cere prin forțele proprii sau apelând la parteneri de încredere, cum ar fi Union Claim. Ca și avantaje pentru alegerea unui astfel de partener, pot menționa:

  • medie mare a despăgubirilor
  • pachete diferite pentru care pot opta clienții
  • plata taxelor doar în cazul obținerii despăgubirii
  • suport pentru toți clienții
  • economie de timp și lipsa stresului.

Când știi că cineva care se pricepe se ocupă pentru tine de despagubiri intarziere avion, viața chiar pare mai ușoară. Pe site există un calculator pentru a afla dacă sunteți eligibili pentru despăgubiri. În cazul în care operatorul aerian refuză să coopereze, cei de la Union Claim merg în instanță pentru clienții lor. Și de obicei câștigă, pentru că legea e de partea lor.

Union Right veghează pentru ca tu să obții compensația la care ai dreptul. E mult mai ușor să îți ceri drepturile printr-o firmă care se ocupă de așa ceva decât să încerci să apelezi prin forțe proprii. În plus, taxele sunt accesibile, așa că e profitabil! Tu ai avut vreodată probleme cu zborurile? Ai întârziat? Știai că regulamentul european e de partea ta?

2 Replies to “Știai că poți solicita despăgubiri dacă ți-a întârziat zborul?

  1. dupa ce mi-e frica de mor, sa mai intarzie si avionul? Atata mi-ar trebui. Eu le-as cere despagubiri mari, mai ales daca m-as alege si cu vreun atac de panica din toata treaba asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *