Bună dimineața, oameni frumoși! Mai e o săptămână și un pic și vine Paștele. Dacă în alți ani deja mă pregăteam cu daruri pentru cei mici, de data asta, darurile vor aștepta până mai târziu. Situația e de așa natură, dar sper că ne vom bucura unii de alții în scurt timp. Mă gândesc să dăruiesc mai mult, să aleg producătorii românești, pentru că așa ar fi cazul acum, sa ne susținem unii pe ceilalți. Tocmai de aceea, când vine vorba de cosmetice de calitate, aleg Vivanatura. Sunt o companie românească pe care o cunosc de ceva timp și la care mă întorc mereu cu drag.

La Danube Bloggers Meet am avut plăcerea să primim fiecare câte un pachet generos din partea lor! Acesta a cuprins atât produse full-size, cât și travel size. Să nu mai zic că am avut produse pentru îngrijirea tenului, a corpului și a danturii.

Produse pentru îngrijirea tenului

Din această categorie am primit crema demachiantă ”fără lacrimi” și loțiunea tonică cu albăstrele. Dacă în ceea ce privește demachiantul, l-am folosit doar cât să văd cum e, tonicul a intrat în rutina mea de zi cu zi. Îl folosesc dimineața pe tot tenul, nu conține alcool, iar ce îmi place cel mai mult e că pot atinge și zona ochilor. Nu irită, nu ustură, ba miroase plăcut, floral, subtil!

Produse pentru îngrijirea corpului

Acestea sunt efectiv preferatele mele! Am primit o cremă de mâini cu gălbenele și cătină, o loțiune de corp cu portocale dulci și unt de shea, precum și două mostre de Varicastan, cremă pentru masajul picioarelor. Crema de mâini e minunată, indispensabilă pentru mine. Este fluidă, nu intră foarte repede în piele, dar nu mă deranjează. Având o piele uscată, o folosesc chiar și-n sezonul cald. Și își face treaba timp de câteva ore!

Loțiunea de corp e exact ce aveam nevoie! Se vede că nu consum suficientă apă. E clar o problemă majoră, iar asta se reflectă asupra pielii, mai ales de pe picioare. Dar când aplic această loțiune, intră foarte repede în epidermă și hidratează instantaneu. Plus că miroase delicios!

Cât despre Varicastan, o consider esențială în rutina de zi cu zi! Având un job unde stau doar în picioare, e clar că am nevoie de ceva să contracareze oboseala și varicele. Sper să le evit de tot și să nu apară niciodată! Combinația de hamamelis și castan este excelentă pentru răcorirea și relaxarea picioarelor.

Produse pentru îngrijirea dentară

În cadrul evenimentului am primit și câteva produse travel size pentru îngrijirea orală. E vorba despre câteva paste de dinți, atât pentru adulți, cât și pentru cei mici. Parodontik și Junior sunt 100% naturale, prima fiind recomandată persoanelor cu probleme gingivale, iar cealaltă, v-ați prins, celor mici. Vine în două variante – cu aromă de căpșuni sau portocale, și nu sunt probleme dacă este înghițită.

Produsele Vivanatura sunt minunate și mă bucur că am descoperit ceva în plus. Pot să vă recomand și crema cu petrol pentru păr, dar și apa de gură cu propolis și diatomee! Sunt produse românești de calitate, la prețuri mai mult decât accesibile. Voi ce companii românești susțineți?

16 Replies to “Susținem producătorii de cosmetice românești!

  1. Sustin producatorii romani si de cate ori am prilejul le cumpar produsele. E prima data cand ma intalnesc cu acest brand si de aceea nu pot spune ca le apreciez produsele, dar asta se va schmba in curand.

  2. Vreau și eu sa încerc produse de la ei.
    Și eu am aceeași problema, nu consum suficienta apa. Cu toate ca ar trebui sa consum și mai multa decât în mod normal având pietre la rinichi.

  3. Susțin produsele românești și producătorii români, o fac ori de câte ori pot și sub toate formele posibile. Nu știam de Vivanatura dar acum a aflat, deci le voi căuta.
    Mulțumesc!

  4. Am folosit si eu produse de la Vivanatura si mi-au placut. Imi mai place Farmec, Gerovital, Prisaca Transilvania, tot branduri romanesti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *