Mașinuța a făcut deja 1 an și jumătate de când e în posesia mea, așa că era firesc să îi mai fac anumite retușuri și revizii. Încă de când am luat-o i-am schimbat distribuția și uleiul plus filtrele aferente, dar bineînțeles că tot n-am fost mulțumită. Am avut noroc de ea, ce-i drept! Când îi aud pe alții că au probleme cu motorul, ba cu una, ba cu alta, mi se ridică părul în cap. Singura chestie care s-a defectat a fost radiatorul, și asta nu m-ar fi deranjat prea tare dacă n-ar fi fost vară și peste 30 de grade afară și eu aveam musai nevoie de aerul condiționat. În rest, mașina a fost demențială, serios! Nu am avut probleme cu ea.

Totuși, acum, de când s-a lăsat răcoarea, am observat o mică problemă. Dimineața nu prea mai pornește la prima cheie. Suspectez o baterie cam pe ducă. Bine, nu vă gândiți că oi fi eu meșterul Manole. Dar totuși, măcar din ce mai aud, încerc să bag la cap, pentru că nu se știe când îmi va folosi. Singura problemă e că la începutul lui decembrie va trebui să merg la București. Și tare mi-e să nu-mi facă vreo surpriză și să mă facă s-o las acolo. Așa că m-am documentat din timp. Am cam două variante: ori merg așa, ori schimb bateria. Ținând cont că ne și mutăm săptămâna asta, nu știu cu bateria.

masina-mea

Eventual, am găsit magazinul online http://www.f5auto.ro/, de unde pot da comandă rapid și vine direct acasă. Cât de greu să fie să schimb o baterie? Încă nu știu de ce am nevoie exact, dar o să aflu și o să o cumpăr online. De ce așa? Pentru că am prețurile la vedere, primesc factura acasă, livrarea e rapidă, iar promoțiile sunt mai atractive decât la magazinele noastre de piese auto. Și mai am o variantă: plec așa. Risc. Oricum, mi-am făcut temele și de data asta, am găsit service auto sector 3 Bucuresti, deci în caz de Doamne-ferește ceva…măcar am o scăpare! Sau dau livrarea în București și-mi asigură băieții și livrare, montaj, și măsurători gratuite! Adică, dacă tot am drum acolo, de ce să nu împușc mai mulți iepuri dintr-o dată?

Nu știu voi cum sunteți, dar eu am grijă de Corsica mea ca de ochii din cap! Voi aveți grijă de mașina voastră? Îi faceți reviziile la timp sau o lăsați să troncăne?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *