Unde mai mergem și ce mai facem zilele astea??? Neața bună tuturor! De fapt, dimineață era când m-am trezit, la 8. Între timp, am fost și mi-am cumpărat ziarul și revista Unica (urmează articolul și despre ea), am stabilit o vizionare de apartament pentru după-amiază, și mi-am băut liniștită frappe-ul în timp ce-mi pregăteam articolul. Constat că toată lumea se mută, cineva a venit în fața noastră, cineva la scara vecină pleca… Poate o fi de bun augur și pentru noi. Marți iau și pozele de la nuntă, așa că o să vă delectez cu un articol mai complex, ca să vedeți ce și cum. Dar hai până atunci să vedem ofertele săptămânii!

unde carrefourEternul și fascinantul Carrefour! Când găsești prea multe, când nu mai găsești nimic! Reduceri de până la 50% la textile, prețuri unice – 15, 20, 30, 40 lei. Totuși, am tot fost pe la raionul de haine și n-am găsit nimic uau. Nu știu ce să zic. Poate depinde și de gusturi. La cosmetice, e ok oferta cu setul de ape micelare Nivea. Setul Palette e cam făcătură pe față, că al doilea clar nu e la -60%. În primul rând, vopseaua costă maxim 10 lei cutia. Deci 2 ar fi 20 lei. Mie-mi dă aproape 40% reducere, nicidecum 60. Plus, o găsești destul de des la preț mai bun!

unde coraLa Cora nu văd nimic interesant, dar vreau să întreb dacă știe cineva ceva despre șamponul uscat Evoluderm? Pare mai profi. Să fie oare prețul cel care mi-a luat ochii?

unde dmEra imposibil ca la Dm să nu intre ceva oferte și pe parte de protecție solară. Păcat că sunt doar produse Gerovital Sun, nu și alte game. Eu am folosit Sun Dance și am fost mulțumită de el! Iar e șamponul uscat Beauty Formulas la ofertă, îl recomand, un review găsiți aici. Cui îi priește gama Aslavital…zic că setul e ok la preț.

unde oferteLa Lidl e vremea antrenamentelor… sau cel puțin, așa zic ei! Eu abia mă mișc zilele astea, d-apăi să mai fac și sport! aș fi curioasă de deodorantul de picioare/pantofi. Și n-aș zice nu bandajelor de genunchi, de glezne și centurii de spate. Știți cum e… vârsta își spune cuvântul! 😀 Sticla cu shaker iar pare o investiție bună.

Unde mergem și ce facem în weekend?

Păi în afară de o sesiune de shopping…eu una, voi sta pe acasă. Cel puțin ziua, Mr. e la muncă. După-amiază, adică seara, mai vedem! Găsim noi unde, dar canicula asta ne termină… Planurile s-au cam epuizat, poate facem o vizită nașilor seara. Până la excursia viitoare mai e ceva, așa că stăm cuminți și căutăm casă 😀 Am ce face! Voi ce planuri aveți de weekend? Pe unde mai plecați?

2 Replies to “Unde facem shopping în acest weekend? #57

    1. eu sunt tare cuminte in ultima vreme, vreau sa mai consum din ele. dar sincer… parca as da o tura prin dm 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *