A mai trecut o săptămână, ultima de altfel din luna iulie, pentru mine a fost prima de concediu și recunosc, n-am făcut absolut nimic! Asta implică shopping, mâncare, curățenie, nimic! Am lenevit și atât. Azi ce-am mai tras de mine și am fost pe la vară-mea, întrucât vremea a fost mai bună, dar apoi m-am baricadat înapoi în casă și acum mi-e atât de lene, încât nu-mi vine nici să cobor la scară și să merg 50 metri până la cofetărie, deși îmi este super poftă de o prăjitură! Să vedem… cum evoluează lucrurile! Mâine aș cam avea în plan să fac curat și încă stau să mă gândesc la capitolul mâncare, pentru că nu văd nimic potrivit pe căldura asta. Seara aș da o tură prin mall și Carrefour, în principiu pentru că nu mai am ce să-i dau soțului la pachet, iar frigiderul e porn-star. Cu ocazia asta, să vedem ce oferte merită luate în seamă!

carrefourCarrefourul are diverse oferte de genul Preț unic, de la 10 la 30 lei, reducere la accesorii până la 50%, dar și o reducere suplimentară la casele de marcat la cumpărături de la raionul de textile ce depășesc 80 lei. Pe lângă acestea, pachetele sunt destul de accesibile, mai ales gelurile de duș Nivea, dar și apele micelare de la LOreal. Interesantă și noua vopsea de păr, sunt curioasă ce e de ea.

coraNici la Cora nu e o ofertă prea bogată, mie mi-au atras atenția mai mult rochițele.

kauflandKauflandul a scos o nouă gamă de creme, loțiuni și demachiante, sub marca lor proprie K-Classic. N-aș ști să vă spun cât de grozave sunt, dar dacă sunt minim ca Blanchette B, cred că merită încercate! Una peste alta, eu sigur voi da o fugă până acolo, să îmi iau apă de gură de la Colgate.

lidlNoroc cu săptămâna mărcilor, că așa mai găsim și noi alte branduri în Lidl. Deodorantul Gerovital mi se pare bun la preț, dar m-ar fi tentat și ondulatorul. Asta dacă n-aș avea atâtea aparate pentru păr pe care nu le folosesc deloc! La capitolul hăinuțe mai sunt ceva piese drăguțe, eu am luat deja branțuri de piele, chiar aveam nevoie.

pennyCred că la Penny e unul din cele mai bune prețuri pentru pila Scholl pe care le-am văzut până acum. Și de când cu abtipildurile lor cu puncte, mai bagă și ceva cosmetice la ofertă. Gelurile de duș Nivea sunt geniale la preț! Eu am dat pe cel de 500 ml 12 lei acum o săptămână, deci…

Nu știu, din căutările mele, oferta pare cam slăbuță. Să fie din cauza concediilor? Tot ce e posibil. Nici în Carrefour n-am mai fost de mult să iau pulsul pieței, chiar ar fi cazul să dau o tură până acolo. Oricum, strictul necesar. Acum așteptăm să ne mutăm și precis vor mai fi cheltuieli neprevăzute! Spor la shopping și să cheltuiți înțelept!

2 Replies to “Unde facem shopping în acest weekend? #12

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *