Iar am sărit o zi cu acest articol, dar trag nădejde că sunteți prinși în petreceri, deci mâine va fi ziua de relaxare în care mergeți la shopping pentru a vă aproviziona frigiderul și diversele dulăpioare (cu cosmetice sau haine :D). Eu am fost azi într-un tur rapid prin Carrefour, dar nu pentru mine, ci pentru cei mici, că azi e ziua ambilor mei nepoți, deci trebuia să le cumpăr cadou, și nu știu de ce am lăsat iar totul pe ultima sută de metri. De fapt, după ce scriu acest articol trebuie să mă duc la ei, deci ziua asta trece repede. Auuuu, mai că nu-mi vine să cred că s-a dus concediul. Până în decembrie…mai e o grămadă! Dar, mă plâng degeaba, așa că mai bine verificăm repede ce mai e prin cataloage, apoi fug să mă îmbrac cu ce găsesc la îndemână.

carrefourÎn Carrefour continuă reducerile la textile. N-au ajuns încă la 5 lei, dar nici mult nu mai au. Eu am luat pentru cei mici o pijama cu 15 lei și un compleu – tricou + pantaloni scurți – la 12 lei. Deci, e de bine. Multe maieuțe, tricouașe, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. La raionul de cosmetice n-am intrat, că deja eram în criză de timp, dar așa, din ofertă, nu mă atrage nimic în mod deosebit.

coraLa Cora îmi atrage atenția vopseaua Palette și uite-așa îmi aduc aminte că ar cam trebui să mă vopsesc și eu mâine, că săptămâna viitoare am nuntă și nu vreau să am iar 20 de culori în cap, și nici măcar alea să nu fie calumea. Deci, am notat asta pentru mâine. Îmi plac și pachetele Adidas. Înainte foloseam deodorant Adidas și mi s-a părut foarte bun!

lidlLa Lidl, după cum probabil v-ați obișnuit, e de cumpărat haine. Și nu orice, ci acea rochiță pentru zilele astea teribile, care parcă nu se mai termină! Mie mi-au plăcut și ramele foto, par atât de drăguțe! Știu că mai sunt persoane cărora le place parfumul din Lidl, eu nu l-am încercat, deși parcă-mi aduc aminte că odată am mirosit varianta albastră și mi-a plăcut. La 10 lei… chiar ar fi bun de testat. Mă întreb dacă persistă. A folosit cineva?

Gata și cu trecerea în revistă a ofertelor, prea puține, zic eu, pentru sezonul cald. Apropo, fiți pe fază pe la Carrefour, pentru că a intrat Black Promo, adică timp de nu știu câte zile, au reduceri la câte o categorie de produse. Poate cine știe, vedeți ceva interesant. Eu v-am lăsat pe ziua de azi, mă duc la chef (de chef :D) și sper din suflet să se lase răcoarea pe seară, că a fost o zi infernală (și nici mâine nu presimt să fie mai bine). Weekend fain să aveți și petrecere (i) frumoase!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *