Ziua bună, oameni dragi! A fost o săptămână grea, a fost o săptămână plină, și se anunță zile și mai complicate și mai pline de bătăi de cap. Din fericire, la cum știu eu să mă organizez, presimt că voi avea timp pentru toate, deci nu-mi fac probleme decât pentru stresul major pe care voi fi nevoită să-l îndur. În rest, am convingerea că mă voi descurca. Urmează un eveniment important la locul de muncă, iar asta implică multe pregătiri. Ieri a fost ziua soțului meu, am petrecut cum se cuvine alături de nași, iar acum stăm frumos și două zile nu mișcăm niciun deget, pentru că azi e sărbătoare, iar mâine e duminică, deci merităm două zile de odihnă. Ne-am și hotărât, azi mergem la meciul de handbal, poate și la o pizza, deci ne-am planificat. Să vedem mâine. Shoppingul nu știu dacă se va încadra în programul zilelor, dar la ofertele existente…slabe șanse să fim tentați!

carrefourLa Carrefour deja a intrat noua colecție de textile, dar reducerile mai sunt încă la raft! N-au ajuns la stadiul de 5-10 lei (am sesizat că anul trecut cam asta era perioada), dar sunt prețuri acceptabile. N-ar strica să dați o fugă și să vedeți ce a mai rămas pe acolo! A folosit cineva uleiul de păr Schauma Mirror Gloss? Eu oricum folosesc vopseaua Palette, dar eram curioasă ce e cu uleiul, să știu dacă l-aș lua sau nu.

coraLa Cora văd foarte multe oferte pe partea de aparate utile în partea de beauty, epilatoare, plăci de îndreptat, ba chiar și sistem de epilare IPL. Eu nu pot spune că am nevoie de ceva, pentru că atât placa, dar și peria rotativă sau ondulatorul sunt puse bine în dulap, fără să mă ating de ele.

deichamnnAm primit și catalogul de la Deichmann, dar era doar cu adidași. Aș cam tânji după o pereche, deși pe ai mei îi am cam de 1 an și jumătate și-s tot în stare bună, dar sincer… oferta nu mi se pare deloc variată și nici accesibilă. Îmi plac bocănceii de la Venice, dar calitatea știu că e sub medie, așa că nu mă bag. Eu am o pereche de Adidas negri, ca cei din poză, dar am dat cam 130 lei pe ei la începutul lui 2014. Așa mult s-au scumpit? Mi-aș lua o pereche pe gleznă, îmi plac, sunt și colorați, și-s și mai rentabili.

Cam sărăcuț săptămâna asta. Cred că ne facem de lucru prin parc, la aer, și lăsăm în urmă magazinele. Nu mă tentează nimic, poate doar să ajung pentru mâncare și să văd ceva deosebit. Altfel…cam greu! Oricum, am o comandă pe drum (vă zic despre ce e vorba la momentul potrivit) și sincer, sunt nerăbdătoare, pe luni ar cam trebui să vină. Weekend fain să aveți!

4 Replies to “Unde facem shopping în acest weekend? #16

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *