Se anunță câteva ore până la apariția weekendului, așa că ne pregătim cu drag și spor! Nici nu știu când a trecut săptămâna asta, cred că am avut activitate, acesta a fost motivul, dar oricum, e bine că am depășit momentul ”primele zile de muncă de după concediu”. Se anunță vreme rea atât în weekend, cât și săptămâna viitoare. Pe de-o parte sunt sceptică, pentru că au mai anunțat ploi și ninsori și a fost destul de ok afară, așa că… Totuși, mâine plecăm la București, avem o vacanță după vacanță, pentru că timpul petrecut acolo e o adevărată relaxare, ne luăm toate grijile de pe cap, deci o să fie fain! Asta nu înseamnă că renunț la ”vânătoarea” prin magazine. Ba din contră, acolo e paradisul! Dar, să vedem ce găsim în magazine, dar și online!

carrefourLa Carrefour mă atrag promoțiile la textile, reducerile de până la 50% sunt destul de tentante, la fel și reducerea suplimentară de cumpărături peste 100lei. Am văzut cizmulițe de casă și papuci drăguți, toate la prețuri mai acceptabile decât la obicei (cizmulițele – 25-30 lei), dar și gecuța scurtă de care vă spuneam, de la 120 la 40 lei, pentru cine poartă genul. Am constatat că deși m-am vopsit în decembrie, mi-a crescut iar părul și se văd rădăcinile cam urât… posibil să mă orientez spre vopseaua Palette de data asta. Din obișnuință…

pepcoA devenit o obișnuință să intru de fiecare dată la Pepco. Pentru că acum au și cosmetice Freedom (am luat și eu o ojă), și haine (cam puține cele de femei, dar am observat un pulover fain la reducere, costa 30lei), dar și destule obiecte de decor, care mi se par pur și simplu geniale. Îmi plac rochiile sport, chiar dacă nu le prea port, am zis că dacă tot mai scad în greutate până la vară (primul obiectiv pe anul ăsta), poate o să port mai des așa ceva.

sensibluLa Sensiblu continua ofertele, îmi place cea pentru produsele de protecție solară. Nu știu dacă voi vă aplicați creme cu SPF și iarna, dar vă spun sincer c-ar trebui s-o faceți. Până una-alta, la ce soare e afară, ne afectează pielea 100% și de ce să nu prevenim?

yves rocherLa Yves Rocher au reduceri de 50% la anumite parfumuri, așa că ar fi bine să profitați de prețurile acceptabile din această perioadă!

Cam asta e pentru acest weekend, listuța e variată, avem de unde alege. Eu abia aștept să colind Unirea și să găsesc ceva fain (ca de fiecare dată 😀 ). Weekend frumos să aveți și nu atât de geros!

2 Replies to “Unde facem shopping în acest weekend? #32

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *