Mare, mare nebunie: cică vine ziua îndrăgostiților! Toate posturile Tv, toate posturile de radio, toate revistele și magazinele se pregătesc cu drag și spor. Nu prea mă omor după aceste 2 zile (14 și 24), dar pe de-o parte este bine pentru că avem o grămadă de oferte! Pregătiți-vă pentru un articol cu multe, multe oferte, că avem de unde. Și după părerea mea, o să o tot țină așa, pentru că urmează și 1 și 8  martie, deci sărbătorim femeia și luna viitoare.

carrefourLa Carrefour ajung mâine, am promis că ajut o prietenă, deci am timp să mă zgâiesc și la ce oferte sunt săptămâna asta. Tricourile pereche sunt drăguțe și mi-a mai atras atenția rama foto cu 13 locuri pentru poze. Mascara de la Rimmel și cea de la Maybelline e-n promoție, 17 lei, un preț bun.

coraNici Cora nu face notă discordantă cu inimioare şi căni cu tot felul de drăgălășenii. E și promoție la produsele Dove, un concurs fain, la cumpărarea a produse în valoare de minim 19 lei, poți câștiga chiar și o pereche de telefoane iPhone.

dmȘi Dm a schimbat catalogul, eu deja am profitat de ofertele lor, am luat 2 geluri de duș Palmolive cu 10 lei pentru Mr., că lui îi plac, dar acum văd și loțiunile pentru căderea părului, care pot spune că mă interesează. O să caut ceva informații și despre uleiul de păr de la LOreal, mi se pare interesant.

kauflandLa Kaufland e iar în ofertă șamponul Gerovital de 400ml, eu abia l-am început, deci nu mai iau, dar pentru cine e interesat… Sunt curioasă cum e gelul de duș Iber la 1250 ml. Cred că mi-ar ajunge minim 2 luni. Și apa micelară Nivea e bună la preț, iese 10 lei sticla.

lidlDe la Lidl vreau să-mi iau sarea de baie, e multă și ieftină. Chiar dacă nu fac eu baie în cadă prea des, ci apelez la dușuri rapide, uneori simt nevoia de relaxare. Și ramele foto îmi plac, și produsele de îngrijire cu migdale.. și toate! Să nu mai vorbesc de cămașa de noapte, de body-ul din dantelă.. frumoase!

metroMetro Brăila mai are doar luna asta de funcționare, nu am înțeles de ce se închide, cred că faza cu criza economică e un mare fâs, o mare vrajă, dar în fine… Am văzut că acum încep lichidările de stoc, dar și ofertele de ziua îndrăgostiților. Mie îmi plac seturile de la Garnier și de la LOreal, dar și bolul asortat cu cana cu inimioare.

pepcoȘi la Pepco sunt câteva nimicuri drăguțe, colorate, e imposibil să nu-ți placă magazinul ăsta! Mie mi-au plăcut cele două pahare de vin cu inimoare sau cu text, sunt oleacă mai oacheșe decât cănile.

selgrosCine are perie facială? La Selgros este una la preț ok, dar sunt curioasă ce știe să facă înainte de a da atâția bani. Și…a încercat cineva parfumuri de la Bruno Banani? Nu prea sunt familiarizată cu brandul, dar am văzut seturi cadou și de Crăciun.

sensibluVă trimit la Sensiblu ca să profitați de oferta Batiste – 50% reducere la al doilea produs. Dacă varianta clasică e 24 lei, 2 recipiente ies la 36, ceea ce e mai ok. E o nebunie pe net cu pasta de dinți Splat, văd că e ofertă și la ea, iar pachetul de două produse iese în 30 lei, deci cât de cât convenabil.

takkoNoi nu mai avem Takko la Brăila, dar am văzut că e în Galați, la Auchan. Nu sunt mare fană, nu eram nici când era în mall-ul nostru, prefer H&M-ul sau New Yorker-ul, dar văd că au niște blugi drăguți de data asta.

Cam asta e, eu zic că e mult mai ok decât săptămânile trecute, când abia dacă aveai ce vedea în oferte. Și de acum o să tot fie, de asta îmi place perioada asta, ai de unde alege tot felul de nebunii. Eu sigur o să mă răsfăț 😀 Mâine vă anunț dacă am luat ceva de la Carrefour. Oricum, am făcut ceva cumpărături săptămâna asta, o să urmeze un mini haul. Spor să aveți și rezistați, mai sunt doar câteva ore până se termină programul de la muncă!

2 Replies to “Unde facem shopping în acest weekend? #35

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *