Zi bună, oameni dragi! Azi este o vreme mai închisă, sper să nu plouă, că ieri am spălat mașina și chiar mă bucuram că arată și ea bine. Lipsa soarelui mă cam îmbie la somn și lene, nu prea am chef de nimic. Trag de mine să termin ce am programat și pentru ziua de azi, iar radioul nu mă ajută deloc, pe toate posturile se vorbește de Sf. Valentin. E o mare de inimioare și de roz și stau și mă întreb când am luat-o razna așa rău. Iubirea se sărbătorește în fiecare zi, nu într-una singură, și hai, dacă particularizăm, cred că Dragobetele este sărbătoarea noastră. Pe de altă parte, îmi plac ofertele din magazine, ăsta chiar e un plus. Totuși, zilele astea ne bazăm mai mult pe cataloagele de săptămâna trecută pentru orice am vrea să cumpărăm, pentru că cele de săptămâna asta sunt tare sărăcuțe.

billaLa Billa am văzut produse Byphasse, eu nu le-am încercat, dar aș fi curioasă. Costă 10 lei și avem de unde alege: loțiune tonică, demachiant, lapte de corp, dizovant… Merită văzute. La Penny sunt câteva seturi cadou și mi-a plăcut și mărul inscripționat cu mesajul ”I Love You”. Chiar mă minunam cum or fi reușit, dar mi-a explicat Mr. aseară și m-am lămurit.

coraCei de la Cora au o combinație drăguță, cu un ursuleț de pluș și o tartă în formă de inimă. Dacă vreți să scăpați ieftin sau sunteți în pană de idei, eu zic că merită. Eu aș apela la vopseaua Palette, are preț bun și parcă aș reveni la brunet…

Fără titluDacă vreți să faceți un cadou mai consistent, încercați un aparat de îngrijire. Pentru bărbați merge un aparat de bărbierit sau de tuns, iar pentru femei, variantele sunt multiple: uscător, trusă de coafat, ondulator, etc. La Media Galaxy văd câteva oferte bune.

Slăbuț săptămâna asta la capitolul cataloage, dar fiți siguri că dacă mergeți în magazine, găsiți o mulțime de oferte. Așa că spor la shopping și cumpărați înțelept!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *