Neața bună și cu soare, oameni dragi! În sfârșit o dimineață ceva mai luminoasă, parcă avem alt spor! Deși în clădire e tot frig și cred că am cam răcit, sper să se încălzească curând și să ne bucurăm de vreme, că doar mai e o lună (calendaristică) până vine vara. Deci o lună-2 în care mai avem timp să ne tonifiem sau să facem mici ajustări, după caz (eu am de instaurat o nouă ordine, recunosc :D) Chiar dacă a trecut Paștele, asta nu înseamnă că nu mai avem nevoie de nimic prin casă. Ceea ce mă duce cu gândul la shopping. Eu voi fi cuminte, am dat deja o comandă consistentă la Yves Rocher, dar pe voi nu vă împiedică nimic să mergeți prin magazine. Iată ce veți găsi:

carrefourCarrefour-ul pune accent pe sport, așa, ca după sărbători și ghiftuială, deci găsiți multe echipamente sportive, adidași, biciclete, trotinete (la una d-asta mă uitam și eu), dar și ceva produse cu protecție solară. Adevărul e că soarele începe să prindă putere, deci nu neglijați FPS-ul când ieșiți la mișcare.

coraLa Cora am văzut câteva hăinuțe drăguțe și ieftine, unele numai bune pentru puțină mișcare în aer liber. În rest, câteva produse de coafat, câteva de îngrijire… ca după sărbători, când lumea se potolește.

lidlLa Lidl e săptămâna mărcilor, așa că avem câteva produse noi. Eu mă duc azi și iau un șampon Head&Shoulders pentru Mr., are unul început deja, dar vă povestesc mai multe într-un articol de tip ”Produse care (m-)au dezamăgit”. M-are tenta și-un gel Dusch Das, știu că e bun. Avem și ceva hăinuțe de graviduțe (nu vă speriați/entuziasmați, n-am gânduri prea curând).

profi

Până și cei de la Profi mai au câteva oferte la produse non-food. Eu nu intru prea des în acest magazin, deși îmi este foarte aproape, dar nu sunt obișnuită cu el. Contează mult ce pitici ai pe creier. La Lidl nu renunț, de Carrefour sunt legată oricum, deci e greu să-mi schimb obiceiurile. Totuși, merită oferta de la Johnson’s Baby.

sensibluAjung și la Sensiblu, care poate au cele mai mari prețuri, dar au produse pe care nu le găsești în altă parte, iar uneori, ofertele sunt imbatabile! De exemplu, pe lângă produsele din poză, mai sunt următoarele oferte:  20 lei reducere la pachete complete de îngrijire a tenului gras sau mixt de la Oxyance (preț – de la 80 lei), 50% reducere la al 2lea produs Rose Pepper (de la 38 lei/pachet), 20% reducere la produsele Time Control (de la 93 lei), 40 lei voucher la achiziția unui ulei Maracuja de la Biosilk (preț – 120lei), o mască de față cadou la cumpărarea unei creme cu protecție solară Apivita (de la 80 lei), promoție Herbosophy – 35 lei pentru un produs de curățare a tenului și o cremă de față, 20% reducere la produsele Chapter (de la 21 lei), 25% reducere la produsele L”Erbolario (de la 22 lei), 50% reducere pentru al 2lea produs din gamele parfumate L”Erbolario (de la 28 lei/pachet), un gel de duș cadou la cumpărarea unei creme anticelulită Herbosophy (de la 36 lei), 40% reducere pentru un produs de curățare la achiziția unui produs pentru ten Rose Nectar de la Melvita (de la 132 lei/pachet), și 20% reducere pentru serul de gene Bonilash (preț – 98 lei).

Să zic așa, de la Sensiblu mi-au făcut cu ochiul câteva lucruri, dar ar trebui să mă duc cu lista pregătită, altfel dau iama în mai multe chestii. Oricum, la Lidl ajung și iau șamponul. Mai mult de atât… încerc să nu, pentru că aștept cuminte coletul plin de bunătăți. Voi spre ce vă orientați zilele astea? Spre shopping sau spre alergat în parc? Zi faină să aveți!

6 Replies to “Unde facem shopping în acest weekend? #46

  1. Deci eu nu mai trebuie, sau mai bine zis nu mai am voie la shopping. Iar am exagerat, nu mai am loc in 2 dulapuri mari de produse cosmetice, si mai am si 3 comenzi care trebuie sa apara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *