Neața bună, oameni dragi. Încă o zi de luni ne bate la ușă și încă o săptămână este pregătită să ni se dezvăluie. Mari cuvinte pentru o oră așa matinală, nu prea-mi dau seama de unde le scot, pentru că și-așa am o lene de mor. Ca în fiecare luni, de altfel. Îmi lipsește cheful, preferam să stau liniștită acasă, dar deh…munca nu te întreabă, trebuie să te trezești și să vii, fie că vrei sau nu. Asta e. Viața își urmează cursul. Săptămâna trecută a fost cam plictisitoare pentru că Mr. a fost schimbul 2, așa cum e și săptămâna asta, deci singură n-am prea avut spor să plec pe nicăieri.

IMG_20160125_204140Săptămâna am început-o bine, cu un cidru Old Mout, care mi se pare cel mai ok. Nu are termen de comparație cu absolut nimic, Strongbow e pistol cu apă pe lângă el. Am ales de data asta varianta cu lime&kiwi, care mi-a plăcut mai mult decât cel cu fructe de pădure. Data viitoare îl voi încerca și pe cel cu mango și fructul pasiunii, parcă, varianta portocalie.

IMG_20160128_204547Am găsit oferte atât la apa de gură Colgate, 2 bucăți la 15 lei, cât și la vopseaua de păr Loncolor Natura, 2 bucăți la 20 lei și o mască de păr cadou. Că tot mă enervau pe mine rădăcinile și mă bătea un gând de vopsit… asta a fost un semn!

IMG_20160131_180651Am mai dat o comandă la Libris pentru că nu mai aveam nicio carte, iar de data asta am fost atentă la ce aleg! Pot să vă spun doar că am citit deja cele două cărți de sus, am ajuns la prima din stânga. Sunt mult mai ok față de ce am ales data trecută 😀 Pasiunea pentru cărțulii polițiste a învins încă o dată!

IMG_20160131_173705Al meu soț a fost cu ochii pe reduceri și m-a înnoit de primăvară cu o pereche de adidași Adidas Running pe care i-a găsit la 20 lei. Nu știu dacă vrea să-mi transmită să mă apuc de alergat, eu îi zic de pe acum că nu intenționez :))

IMG_20160131_223305Dacă am început săptămâna cu cidru, am încheiat-o cu bere cu ghimbir. M-am încumetat să dau 11 lei pe sticla de 0,5 l și vă spun sincer că dacă n-ar fi așa scumpă, aș bea-o mereu. Foarte bună a fost, gustul de ghimbir este foarte pregnant, este picantă, dulceagă… Așa cum mă așteptam, lui Mr. nu i-a plăcut. Mai bine, mai mult pentru mine :))

Cam asta a fost săptămâna mea. Un pic cam monotonă, după cum v-am spus, dar vreau să compensez săptămâna asta. Și o să încep chiar de azi, pentru că avem rezervare la un spectacol de stand-up. Ca să fim în formă pentru ce urmează. Dacă lunea se râde, poate toată săptămâna va fi mai senină. Se anunță și vreme bună, așa că sperăm să fie bine. S-avem spor! O săptămână ușoară!

6 Replies to “Week in photos #20

    1. luna asta am citit de mi-a venit rau. vreo 13-14 carti, e adevarat, nu foarte groase, azi am mai imprumutat 2 de la o colega, abia astept sa le devorez cand ajung acasa. la mine nu rezista, n-am rabdare sa ma uit la ele 😀

  1. Am luat si eu bere cu ghimbir, dar am gasit in Auchan, la raionul de bere cu diverse arome, la doza de 0,33 l, pana in 2 lei doza. Poate o incerci,

  2. Hm, m-am uitat mai atent pe doza si scrie ceva de genul taste of… Poate are si ceva chimicale, dar merita incercat. E o doza maro cu auriu si scrie ceva Caribia…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *