Neața bună, oameni dragi! După 2 zile de foc, azi am revenit la muncă cu forțe proaspete. Mai e puțin până la mini-vacanța de Paște, deci am tot timpul să mă pregătesc. O dată ce termin curățenia și mâncarea, o să mă ocup un pic și de mine. Nu vreau să mă aranjez prea tare, pentru că nu merg nicăieri și nu fac nimic deosebit, dar totuși, unghiile făcute și un păr aranjat cât de cât parcă se impun, nu e așa? Dacă în privința manichiurii, lucrurile se rezolvă repede, la păr e mai complicat, mai ales dacă e ceva mai rebel. Dar există câteva aparate care-ți pot face viața mai ușoară și te pot scuti de mult timp pierdut.

1. Aparat de coafat multifuncțional

Este cel mai de preț aparat pe care-l poți avea în casă. Și eu mi-am luat unul anul ăsta, pentru că mi se pare esențial să ai un singur produs cu mai multe accesorii. Îți poți îndrepta părul, ai placă de creponat, dar și capăt pentru încrețit. Deci în loc să-ți cumperi 3 aparate, e suficient unul singur. Aparatul de coafat multifuncțional nu e nici scump, de fapt, ieși mai bine cu unul singur decât cu 3.

Fără titlu

2. Placă de îndreptat părul

Dacă faci parte din categoria de persoane crețe, s-ar putea ca un aparat multifuncțional să nu-ți fie pe plac, din simplul motiv că tu nu ai nevoie de ceva pentru încrețit. Tu deja ești fericita posesoare a unor bucle de invidiat! Dar pentru momentele când îți dorești o schimbare de look, poți opta pentru un păr drept. Ai nevoie doar de o placă de calitate bună, de preferat din ceramică, cu senzor de siguranță, pentru a nu-ți arde părul. Placa o poți folosi și pentru onduleuri, dacă nu vrei un aparat în plus, dar asta se aplică doar pentru produsele înguste.

3. Ondulator

Dacă totuși vrei bucle perfecte și o coafură impecabilă, dotează-te cu un ondulator. Există și acum pe piață ondulatoarele clasice, conice, dar au apărut și ondulatoarele de generație nouă, automate, în care trebuie doar să poziționezi șuvița, iar ele vor face toată treaba în locul tău. Adevărul e că au și un preț un pic mai mare, dar poți fi sigură și de rezultate mult mai bune. Aici găsești o gamă largă de ondulatoare, atât clasice, cât și ultimele modele de pe piață.

HPS940_00-RTP-global-001

4. Airstyler

Acest aparat este o combinație între o perie de coafat cu aer cald și un ondulator. Te scutește de grija uscării părului și faci 2 lucruri o dată. Are diverse accesorii, pentru bucle de diverse dimensiuni.

Aceste aparate sunt foarte utile pentru cine vrea să fie mereu impecabil în timp record. Eu dețin o mulțime de astfel de plăci/ondulatoare/perii, și recunosc, le folosesc destul de des. Am placă de păr, ondulator, chestie pentru codițe răsucite, dar și perie rotativă. Plus 2 uscătoare, să nu uit de ele. Adevărul e că tehnologia modernă este un ajutor în plus și trebuie să profităm de toate facilitățile oferite! Voi cu ce vă aranjați părul și ce aveți în wishlist? Zi frumoasă să aveți!

2 Replies to “4 aparate deosebite care-ți vor ușura coafarea părului

  1. Ondulator si placa am si eu dar de un timp nu le mai folosesc, caut sa inlatur orice care ar putea duce la caderea parului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *