Neața bună, oameni dragi! La momentul apariției acestei postări, voi fi probabil băgată în discuții referitoare la măsurătorile casei. Sper din tot sufletul să nu dureze mult, să ajung repede în ce magazine vreau, apoi să plecăm spre casă. Și toate astea pe o vreme relativ ok, fără ploaie, dacă se poate. Postarea de azi se referă la câteva lucrușoare pe care mi le-am luat în ultima vreme, puține, dar bune, și vă anunț că intenționez să vin cu mai multe din excursia neprevăzută. Dar, să începem, zic:

IMG_20160418_201608Ca lucruri musai necesare, mi-am luat o spumă de curățare de la Nivea, similară cu cea de la Balea, tot pentru ten uscat/sensibil, o loțiune intimă Carefree (nu mai iau eu porcării marcă proprie de acum încolo!), deodorant (trecem la artileria grea – Rexona Men), un demachiat bifazic (am schimbat pe Elmiplant, Nivea avea un preț cam mărișor), dar și nelipsitul balsam de la Kallos.
IMG_20160422_221946De la Pepco am luat câteva decorațiuni de Paște: niște puișori în miniatură, un ou-iepuraș, niște ouă-floricele, dar și o vază albastră foarte drăguță. Și-așa n-aveam vază în casă!

IMG_20160422_222114Iepurașul mi-a adus și o pereche de blugi drepți de la New Yorker. Am sărit în sus de bucurie când am văzut blugi drepți (de obicei sunt doar skinny sau boyfriend), și n-am rezistat să nu mi-i iau, deși nu erau obligatorii. Sunt destul de subțiri, n-o să sufăr de cald la vară atât de rău. Plus că au costat doar 44,5 lei. Și Mr. a găsit o bluză la 25 lei, dar n-am mai apucat s-o pozez.

IMG_20160419_175707 IMG_20160419_175853

Pe lângă toate acestea, am luat și doi cercei, unul pentru limbă și unul de sprânceană. Cel din urmă s-a rupt deja :((

Cam astea au fost micile cumpărături din ultima vreme, sper să mai fac până în Paște. Am început să iau și cadouri, dar pe acelea nu le pot poza, văd ”inculpații”. Spor la treabă (dacă vă apucați) și săptămână frumoasă!

8 Replies to “Mini haul de aprilie

  1. O doamne , nu te a durut cand ti ai facut ala in limba , te ai obisnuit sa vorbesti cu el , n a fost greu :)) am avut si eu spuma Nivea si nu mi a placut deloc , poate tu ai mai mult noroc cu el , pupici :*

    1. :)) nu m-a durut, toata lumea m-a intrebat asta. am facut calumea, la salon, nu m-am incumetat prin scari de bloc :)) adevarul e ca are deja 6 ani de cand il am. primele 2 saptamani eu fost mai grele, am fost sasaita, raraita si toate cele. dar dupa n-am mai avut probleme. acum uit de el

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *