Ziua bună, oameni frumoși! A venit primăvara, sau cel puțin, vremea de afară așa dă senzația. Dacă ieri a plouat mai toată ziua, azi e soare, cer senin și destul de cald. Numai bine de ieșit la o plimbare. Și eu aștept să vină Mr., să se odihnească, apoi îl iau la admirat peisajul. Azi am fost matinală, mi-am făcut treaba, și nu puteam lăsa ziua să treacă fără să scriu pe blog. Așa că azi vă vorbesc despre 5 produse care nu mi-au intrat în grații.

IMG_20160213_132226Mască pentru îngrijirea părului cu ulei de măsline Loncolor Natura – am primit-o cadou la achiziționarea unui pachet de două cutii de vopsea. Am fost destul de entuziasmată de ea, pentru că n-am mai folosit măști de păr de ceva vreme, am mers doar cu balsamul de la Kallos, și chiar aveam așteptări de la ea. E o cremă de culoare verzuie, are un miros plăcut, aduce un pic cu uleiul de măsline, dar atâta tot. Mie îmi încâlcește teribil părul, ba chiar am observat că se și îngrașă mai repede. Și-așa am probleme cu căderea lui, dar ca să-l descurc, smulg jumate din el… Deci cred că va ajunge la gunoi, cu părere de rău. Nici recipientul nu e ”construit” prea bine, eu o țin pe marginea căzii și se adună o mulțime de apă în capac, fapt neîntâlnit la balsamul Kallos, de exemplu.

loțiunea intimă Caterine – am cumpărat-o din Kaufland la un preț bun (5 lei), are 500ml, dar nu mă fascinează… rămân la părerea că cea mai bună loțiune intimă este cea de la Apimond, cu propolis. Aceasta are un miros mult prea pregnant de mușețel (cred că are o tonă de parfum), este mult prea lichidă (fuge din mână), și consum vreo 4-5 pompițe o dată, deci nu e economică deloc.

periuța de dinți electrică Dental Care – aici e vina mea, recunosc! Am cumpărat-o din Selgros și m-a costat vreo 20 lei. Are și 5 capete pentru periaj, dar la banii ăștia, sincer, nu-mi dau seama la ce mă așteptam. E logic că nu face absolut nimic. Și totuși, primele 2-3 dăți am fost destul de mulțumită. Până mi-am dat seama că ea, săraca, nu face față periajului, nu are putere și se oprește imediat ce apăs mai tare pe dinți. Am revenit la periuțele de dinți clasice… mi se pare mult mai ok să dai tu din mânuță.

IMG_20160213_132248 mascara Too Volume de la Flormar – nu prea-mi place nimic la ea… nici culoarea (maro), nici faptul că-mi cam lipește genele, nu le alungește și nu le dă nici volum. E așa, ca să fie. Nimic deosebit la ea.

Pure skin/Hide&Treat de la Oriflame – e o cremă corectoare (cel puțin, așa se dorește a fi), dar care nici nu acoperă, nici nu tratează. Cel puțin, nu la mine. Momentan am un coș în vârful nasului (adică un punct negru inflamat) și am dat cu această cremă în speranța că îl va acoperi, măcar. Nici vorbă! Până n-am folosit corectorul The One și pudra… n-am făcut nimic!

Acestea sunt cele 5 produse care pentru mine au fost o reală dezamăgire. Unora din ele o să le găsesc altă utilizare, altele vor ajunge direct în coșul de gunoi, pentru că nu am ce face cu ele (de exemplu, periuța de dinți). Sper să am parte de cât mai puține astfel de produse care nu mi se potrivesc (culmea, toate sunt produse noi, folosite în 2016. Să fie acesta un semn să rămân la ce cunosc? Vreau să cred că nu!) Voi cu ce ați completa lista?

4 Replies to “5 produse care m-au dezamăgit #1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *