Până acum un an eram ferm convinsă că eu nu voi împrumuta niciodată bani de la bancă sau instituție care se ocupă cu așa ceva. Nu concepeam ideea de a plăti rate, dobânzi, de a avea dată fixă, eram panicată când mă gândeam la penalități sau alte măsuri restrictive. Dar știți cum e, niciodată să nu zici niciodată. Atunci când ești la ananghie și ai nevoie de ceva bani, mai mulți, nu mai poți apela la rude sau la prieteni. Ce depășește ordinul câtorva sute de lei e deja peste puterile majorității cercului tău de prieteni, deci trebuie puse în balanță opțiunile, studiate și luată o decizie.

Până să-mi doresc o mașină nu am luat în considerare varianta împrumutului. Dar când am avut nevoie de mai mulți bani, altă opțiune nu prea am avut. Așa că am studiat destul de bine ofertele până să iau o decizie. Pe site-ul Împrumuturi24 găsești mai multe oferte de creditare de la companii diverse, poți compara ratele, opțiunile de returnare, faci un studiu în funcție de ceea ce-ți dorești și alegi ceea ce ți se potrivește. Mi se pare ok așa, ai transparență totală, știi din prima ce costuri implică, ce rate ai, ai toate informațiile la dispoziție și, cel mai bine, după părerea mea, e faptul că nu trebuie să te plimbi prin tot orașul ca să vezi ce-ți oferă fiecare instituție.

Fără titlu

Dacă ai nevoie de bani urgent, aceasta poate fi o opțiune. Băncile cer de obicei multe documente, e posibil să nu te considere eligibil, te amână, îți cere alte hârtii peste hârtii, iar tu vei fi dezamăgit, pentru că ai nevoie de bani acum, nu peste o lună. Așa că mai bine compari ofertele tuturor furnizorilor de pe site, aplici online, completezi formularul, iar dacă ești acceptat, banii îi primești și în mai puțin de o zi. Tot ce trebuie e să fii realist, dacă tu ai salariu minim pe economie, nu poți cere sute de milioane împrumut. Dar e bine că e afișată pe site suma maxim admisă pe care o poți solicita. Chestia asta te salvează pe tine de calcule.

Exact cum vă spuneam, poți avea impresia și convingerea că tu niciodată, dar niciodată nu vei împrumuta bani. Dar când te trezești în situația de a o face, îți spun sigur că nu vei ezita. Pentru că nevoia te împinge. Eu am împrumutul făcut deja de un an, mai am încă doi de plată. Și nu vă gândiți că e vreo sumă prea mare. Dar mi-am făcut și ratele de așa natură să nu rămân în gaură mereu, să reușesc să pun deoparte, și să plătesc la timp, fără penalități. Oricum, cred că mi-a fost de ajutor și, uitându-mă în urmă, nu regret nimic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *