Pentru femei, epilarea este importantă. Dacă pentru bărbați creșterea și existența părului pe corp nu este ceva deranjant, pentru femei în schimb poate fi perceput ca un lucru inestetic sau incomod, ce nu ține neapărat de igienă. Când vine vorba de a găsi un salon după anumite criterii este bine de apelat la pagina Stailer, care îți oferă informații concrete despre diferite saloane. Afli aici despre recenzii, locație și o descriere a ceea ce oferă pagina Stailer.

La un prim search al saloanelor de epilare pentru femei din Buzău găsești o mulțime de saloane. Stailer te ajută să găsești un salon epilare Buzau dorit de tine cu recenzii bune, unde femeile interesate vor găsi servicii de calitate.

 Metode de epilare

Epilarea a devenit un subiect destul de discutat în ziua de azi. O îngrijire corporală corespunzătoare este foarte apreciată și devii mult mai atractiv/ă dacă ai un corp elegant, în limitele perfecțiunii. Femeile își doresc o piele strălucitoare, catifelată și netedă prin costuri minime, fără eforturi mari și fără durere.

Există mai multe metode prin care se poate face epilarea, ca de exemplu: lama de ras, crema depilatoare, epilare cu ceară sau epilarea cu laser (definitivă).

Lama de ras

Îndepărtarea părului cu ajutorul lamei de ras este o metodă care poate fi realizată acasă și cu costuri minime. Este o metodă la care se apelează des, din cauza că este rapidă și nu este deloc dureroasă. Nu necesită pregătire specializată și, de aceea, este la îndemâna oricui. Avantajele sunt clare, însă sunt și dezavantaje. Cum se îndepărtează firele de păr cu lama de ras? În primul rând, este nevoie să se folosească o cremă de ras, care facilitează alunecarea lamei și preîntâmpinarea urmărilor ca tăieturi sau iritații de piele. Dezavantajul constă în faptul că în urma unei folosiri necorespunzătoare, pot apărea probleme la nivelul pielii, astfel că este nevoie după epilarea cu lama de ras să fie aplicate creme speciale, pentru ca pielea să devină fină și moale.

Crema depilatoare

Crema depilatoare este o altă metodă des folosită, la fel de simplă și de rapidă. Cremele depilatoare elimină părul de la suprafața pielii. Cu toate acestea, în urma folosirea cremei depilatoare rezultatul nu va fi de lungă durată, deoarece firele de păr se elimină de la suprafață, nu și de la rădăcină. Cum se folosește crema depilatoare: este nevoie aplicarea acesteia pe suprafața pielii, după aceasta, conform instrucțiunilor stabilite se așteaptă un anumit număr de minute ca crema să-și facă efectul. La final, cu ajutorul spatulei se îndepărtează crema folosind totodată și apă caldă.

 Epilare cu ceară

În comparație cu lama de ras, metoda respectivă este mai eficientă, deoarece ceara îndepărtează firele de păr din radacină, ceea ce ne permite să avem timp de aproximativ 4 săptămâni o piele fină. La fel ca lama de ras, este o metodă accesibilă, la un preț corect, sigură și durabilă. Foarte multe femei merg la saloane de înfrumusețare, deoarece este mai bine de apelat la specialiști care lucrează cu ceara fierbinte. Dacă nu știm cum se folosește corect ceara fierbinte există riscul să ne producem arsuri, ceea ce nu ne avantajează deloc, dorința noastră fiind de a avea o piele cât mai fină.

Epilarea cu laser

Epilarea cu laser, cunoscută și ca epilare definitivă, este metoda care îți oferă cele mai bune rezultate în eliminarea firelor de păr. Condițiile moderne și aparatele performante permit o epilare de calitate și de lungă durată. Din avantaje se poate menționa o piele fină care va ține până la 12 luni. Durerea este una mai ușor de suportat în comparație cu metoda epilării cu ceară. Din dezavantaje se poate de menționat costuri ridicate și este nevoie de mai multe sesiuni pentru efectul final.

Dacă te-ai hotărât care este metoda pe care o vei folosi și aveți nevoie de un salon profesional găsiți mai multe detalii pe site-ul stailer.ro.

One Reply to “Găsește saloane de înfrumusețare dorite cu Stailer”

  1. Barbatilor le place sa aiba par pe corp, dar pentru femei, epilarea este o parte importanta din ritualul de infrumusetare. Cu toate acestea, multe se confrunta cu probleme precum pielea iritata sau firele crescute sub piele dupa epilare. De aceea, este important sa alegem o metoda de epilare care sa ne ofere o piele neteda si sanatoasa. Femeile trebuie sa tina cont si de partea estetica, astfel incat sa se simta bine in pielea lor si sa fie increzatoare. Din fericire, exista o varietate de optiuni de epilare si fiecare persoana poate alege metoda potrivita pentru ea. Asadar, fie ca preferi sa folosesti lama de ras sau sa te duci la un salon pentru epilare cu ceara sau laser, important este sa alegi o metoda care se potriveste nevoilor si preferintelor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *