Ziua bună tuturor! Scriu foooarte târziu acest articol, dar am zis totuși să o fac, pentru că luna trecută s-au adunat câteva produse (nu știu cum de) și câteva chiar mi-au plăcut mult. Plus că vin din urmă cele din luna curentă și nu am vrut să le unesc. Deși poate scoteam de-un articol mai lung. dar nu mărimea contează, ci calitatea. corect? Zilele astea de primăvară nu prea mă mai îndeamnă la schimbări radicale, mențin totul basic, ba chiar mă gândeam că nu m-am mai machiat absolut deloc de cel puțin o lună. Timpul e de vină… Dacă m-aș trezi mai târziu, poate că aș face-o. Nu sunt sigură, dacă nu e programul, e cheful, dacă nu e cheful, e sala… și tot așa! Dar să vedem câte produse am dat gata în luna martie.

Produse pentru ten

RevolutionDe la Revolution am testat multe produse de make-up de-a lungul timpului, dar știți deja (cred) că au și produse de hair care, și produse de skincare. Revolution Skincare și Revolution Pro sunt fix cele două game care au ajuns la mine acum ceva timp, însă acum și-au găsit loc și au fost probate așa cum trebuie. Gelul de curățare… sincer, nimic wow. Face treaba pentru care e destinat. dar mă așteptam la mai mult. Mai ales că are acid salicilic și ar trebui să acționeze foarte bine asupra coșurilor. Pe Notino nu l-am mai văzut, dar pe PinkPanda e vreo 56 lei, ceea ce mi se pare exagerat. Pot să trăiesc foarte bine și cu un gel de curățare basic la 7-8 lei din Kaufland.

Serul de la Revolution Pro a fost plăcut, s-a simțit fain pe ten și l-a hidratat. Pentru mine a fost ok. Crema de ochi Elmiplant Gold a fost ok, nu mă așteptam să șteargă ridurile, dar a hidratat zona. Masca din hidrogel de la Sinsay a fost plăcută și cred că ar fi și mai mișto vara, scoasă din frigider. Cred că răcorește instant.

Produse pentru corp

Aici am chestiuțe diverse, dar vă zic sincer, plâng după parfumul The Scent de la Hugo Boss. Îl am de anul trecut de prin primăvară și faptul că l-am consumat într-un an zice tot. Mai ales că am multe parfumuri. Dar am întins mâna după el destul de des și l-am iubit cu viața mea! Gelul de duș Thalasso Therapy de la Tesori dOriente e superb, fresh, de vară. Am luat și parfumul… dar vă zic mai multe altă dată. Apa de gură Oral B și pasta de dinți Parodontax sunt chestii basic, necesare, la fel și deodorantul Borotalco stick.

Nu știu care e treaba, însă de când am folosit Borotalco mandarine spray am făcut o iritație nașpa la subraț, care văd că persistă la orice spray (acum două săptămâni am luat Dove, degeaba). Așa că rămân pe stick, văd că mă împac cu el. Crema de mâini Anian ok, hidratantă, gelul de duș Balea ok, își face treaba, iar stickul de buze cu spf cam aiurea, s-a desprins din bază și am cam rămas fără el.

Chestii random

Calciul e cam nelipsit de la noi din casă. Iar vopseaua de la Syoss… ei bine, simțeam nevoia de o schimbare. Așa că am făcut-o. A prins frumos, dar nu pe rădăcini, deși sunt șaten deschis. Foarte ciudat. Însă pe partea de păr pe care am avut-o decolorată, a început să se ia la spălare. Dar lasă în urmă niște nuanțe tare faine. Mi-a plăcut! Acum urmează o nouă schimbare. Nu știu ce e cu mine, cred că sunt într-o perioadă mai dark.

Cam acestea au fost produsele de luna trecută. Sunt curioasă ce ați mai folosit și voi și ce mi-ați mai recomanda.

2 Replies to “Produse consumate în luna martie

  1. Gelul de la Tesori dOriente l-am avut si eu, mi-a placut deoarece cred ca mirosea cumva mai sarat. Antiperspirantele stick de la Borotalco nu mi-au placut, aveam impresia ca cam put la vreo 11-12 ore de la folosire, in conditiile in care nu prea transpiram…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *