Mmm…da! Pot spune că puțin shooping n-a făcut rău niciodată nimănui, ci chiar are darul de a binedispune lumea, astfel că am considerat și eu azi că e cazul să dau o raită prin Dm. Și n-am făcut rău deloc! Mereu când îmi mai cumpăr câte ceva, chit că mai am o sută de produse similare, tot simt o plăcere neobișnuită. Și încă n-am colindat calumea, am fost doar în Dm!
De cum am intrat, am găsit o mulțime de produse la reducere! Mai ales produse Balea și Alverde. Eu am rămas fidelă mărcii Balea, așa că am ochit rapid trei geluri de duș (să vă mai zic câte am acasă?las pe altădată informația asta…că e tabu!), toate trei reduse. Unul din ele e pasiune din luna decembrie și mă bucur că l-am găsit, pentru că e ediție limitată, de iarnă, și e pe terminate, așa că am refăcut stocul! Este vorba despre peelingul de corp cu măr și scorțișoară, care mi-a împarfumat baia și mi-a gâdilat nasul în ultima lună. Am mai găsit și un sorbet de duș (tot gel de duș, adică) cu piersici și, amintindu-mi că am citit undeva despre el, am zis că nu e cazul să scape. Să nu uit și de gelul de duș perle cu ulei de flori de măr. Pare interesant, așa că n-am stat pe gânduri. Prețurile le vedeți în poză, sunt foarte mici!

Pentru că e luni, și pentru că săptămâna trecut am zis că vom mai cumpăra măști, pentru a ne relaxa, am zis să fac din asta o tradiție, care e bună, mai ales la început de săptămână. Eu zic că ne mai detensionează și ne face să uităm că e abia luni. De data asta am ales tot o mască Balea, dar de tip peel-off. Nu pot să nu arăt aici și dischetele demachiante de la Iseree, achiziționate din Lidl, pentru că sunt singurele la care mă întoc de fiecare dată, nu sunt scumpe și-și fac treaba excelent!

Și pentru că azi a fost prima zi de muncă, colectivul nostru a petrecut-o împreună, cu o gustare și un mic schimb de cadouri. Nu știu dacă mai țineți minte, v-am povestit aici și aici anul trecut, că am făcut o tombolă, atât în cadrul institutului, cât și în cadrul colectivului nostru, cu ocazia căreia am făcut schimb de cadouri, dar anul ăsta, din diverse motive, am amânat această tombolă până acum și am desfășurat-o doar împreună cu colegii din colectiv. Anul ăsta am cumpărat o pușculiță foarte faină, de care-mi pare rău doar pentru că era ultima bucată și n-am putut lua și eu una la fel, și o căniță foarte mică. Pușculița e adorabilă, e o pisică cu fața în formă de felie de portocală. Foarte haioasă! Eu am primit o cană cu mesaj sugestiv:

Da…odată și-odată o să vină! Îmi place! Chit că nu-s eu fană a verii, totuși, m-a cam obosit gerul ăsta…Zilele astea a fost mai bine afară!

Tot azi am primit și diploma de participare la Orkestra Fall/Winter. Acum aștept și tabloul :X

Cam atât pentru azi, mă apuc de treabă și fac mâncare: tochitură în stil propriu! Să vedeți ce de cărniță! Îmi pare rău că nu mai am pastă de ardei, dar improvizez pe parcurs și tot iese ceva foarte buna!

14 Replies to “Achiziții și cadouri de ultim moment

  1. Tot azi am fost și eu în DM să-mi refac niște stocuri! Nu știu dacă să plâng sau să mă bucur că eu n-am găsit produsele Balea reduse (doar câteva neinteresante de la Alverde), că dacă le găseam iar luam o grămadă de lucruri de care n-aveam deloc nevoie, daaar… făceam afacere bună. :))
    Și eu tot dischetele alea le cumpăr cel mai des, dar mai iau și unele din DM, uneori am chef și de dischete mai pufoase pentru demachiat ochii.
    Cana e mortalăăăă!!! :)) Deci a fost făcută pentru mine! :))
    Să le folosești pe toate cu drag!

    1. de la Alverde erau ceva creme, ceva apa termala…un balsam, parca…neinteresant. cand am vazut geluri de dus… mi-au facut ochii ca la aparate 😀 adevarul e ca 15 lei am cheltuit, dar am plecat cu ceva 😀 si asa-s de incantata cand mai reusesc sa sparg banii pe cosmeticale si produse de ingrijire… 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *