Acum e mai ușor să urmărești coletul tău!

Nu știu câți dintre voi ați cumpărat ceva de pe online din afara Uniunii Europene, dar știți cu siguranță cel puțin din auzite că aceste colete ajung destul de greu. De foarte multe ori stai cu emoții și nu știi sigur dacă vei primi ceva. Mai ales când deja trece foarte mult timp, gen 2-3 luni, îți cam iei gândul. E destul de complicat să urmărești pachetul, de cele mai multe ori neavând un awb, ca în cazul coletelor interne. Dar de acum, urmărirea acestor colete e mai simplă! Pe www.tracktry.com/ poți vedea unde anume e pachetul tău, indiferent că a fost trimis prin FedEx, DHL, din China sau Canada.

Ce e cel mai convenabil e că poți urmări colete internaționale fără niciun cost. Pe www.ordertracking.com introduci awb-ul și primești toate detaliile. Poți chiar să primești sms cu starea pachetului, reducând astfel foarte mult rata de pierdere.

La ce curieri apelezi pentru livrare rapidă și fără riscuri?

Cei de la Whistl sunt o variantă atunci când lucrezi cu colete externe. Ei trimit coletul la cel mai apropiat depozit, termenul de livrare standard e de 3-8 zile lucrătoare, coletele sunt preluate de un partener, acestea sunt sortate și scanate în țara de destinație și lucrate de un curier. Toate detaliile se găsesc pe site-ul lor, www.tracktry.com/couriers/whistl, așa că e imposibil să nu găsești răspuns la orice curiozitate ai.

E foarte important să nu pierzi numărul de urmărire, acel awb, cum îl numesc curierii noștri. Pentru că de el depinde statusul livrării tale. Doar așa afli unde e, dacă a plecat, unde a ajuns, etc. Livrările nu se fac de obicei decât în zilele lucrătoare, adică de luni până vineri. Și dacă coletul tău ajunge deteriorat la tine, tot există soluții. De pe www.ordertracking.com/couriers/echo am aflat că pot face un raport către magazinul online de unde aștept marfa. Astfel se trimite pachetul înapoi, iar lucrurile se pot remedia.

E foarte important ca atunci când plasezi o comandă externă, să nu mai stai cu sufletul la gură. Consider că e esențial să primești un număr de urmărire pentru a ști exact unde se află pachetul tău. Așa că apelează cu încredere la unul din aceste site-uri și află starea pachetului tău în orice moment!

7 Replies to “Acum e mai ușor să urmărești coletul tău!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *