În ziua de azi, toată lumea trage tare să câștige cât mai mulți bănuți, pentru a-și permite cât mai multe lucruri. Și una din ideile care le vin este deschiderea unei afaceri. Adevărul e că sunt destul de multe fonduri care așteaptă să fie accesate, fonduri nerambursabile serioase, cu valoare mare, care pot fi pasul spre o afacere de succes, ce te va propulsa în rândul oamenilor cu stare. Orice afacere ai deschide, ai nevoie de un spațiu. Chiar dacă este vorba despre un pet shop, un local de evenimente, o afacere de curierat sau altceva.

Dacă tu sau cineva cunoscut caută găzduire sediu social, alegerea potrivită este Kubix. Spațiul se află undeva în sectorul 3, București, într-o clădire de birouri. Prețul este accesibil, iar contractele se fac pe 6luni sau un an, reducerile fiind substanțiale. Clădirea este nouă, modernă, cu toate dotările necesare, deci condițiile sunt pe măsură. Un sediu social este destul de greu de găsit și de întreținut, acasă ar fi o variantă, dar trebuie să ai acceptul tuturor din interior și a vecinilor, mai este varianta avocațială, dar nu este deloc rentabilă, pentru că nu poți fi plătitor de TVA și nu poți declara activitate la sediu. Deci, pentru o treabă profesionistă, ai nevoie de un spațiu profesionist.

kubixCred că o afacere proprie este riscantă, dar dacă reușești, este o chestie foarte tare. Banii sunt mai mulți decât în situația în care muncești la patron, programul ți-l faci singur, dar satisfacția este peste măsură! Câștigul financiar este una, dar motivația și satisfacția sunt alta. Și valorează mai mult decât toți banii din lume! Stabilește-ți prioritățile, obiectivele, găsește un sediu social dotat cu tot ce trebuie, apoi ocupă-te de finanțare. Banii sunt mai greu de obținut, dar dacă ideea ta e bună, nu ar trebui să fie o problemă. Îți urez baftă și aștept să mă anunți cum evoluezi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *