Am programat această postare pentru că știam că o să mă dau iar pierdută/rănită, etc și poate ratez momentul. Așa, tot n-am ce face în această seară de joi, decât să caut câte ceva să mai și cumpăr, zic. Iar îmi fac liste, să vedem cât se materializează. Mă tentează ofertele de pe la Yves Rocher de pe online, dar stau frumos în banca mea, nu mă agit, că poate-mi trece și de data asta! Totuși, pentru că stăm din ce în ce mai puțin online, e cald afară, ar fi și păcat, zic să vedem pe unde ne mai plimbăm în căutare de ”vânat”.

carrefourLa Carrefour sunt reduceri la combinațiile de pantaloni, bluze, tricouri, accesorii și sandale pentru adulți, copii, bebei, ceea ce mi se pare destul de tentant, ținând cont că reducerile sunt de minim 30%. Tot aici am găsit cea mai ieftină pilă Scholl de până acum, doar 93 lei. Vopseaua Casting Creme Gloss vine cu șampon Elseve cadou, iar cine are copii (sau asemenea mie, a picat în patima asta) înnebuniți după Minioni, sunt ceva jucării pe aici (pe care abia aștept să le studiez și presimt că nu rămân eu fără ceva cât de mic cu ei).

kauflandKauflandul ne ispitește cu produse de plajă și aici am văzut un brand nou, Lilien Sun Active, de la Union Cosmetics, o companie cehă din câte am citit. Îmi place și prețul deodorantelor Gerovital, dar și oferta la produsele Pro Color, 1+1 gratis.

lidlDe la Lidl deja am luat pijamaua cu Minioni. Să mă credeți nebună, dar pentru că nu erau modele pentru femei, m-am orientat la cele de fete. Și cea mai mare mărime, pentru 10-12 ani, mi-a venit! Așa că mâine s-ar putea să mă orientez și la un tricou :)) Îmi pare rău de lenjeria de pat, dar este prea mică pentru ce avem noi. În rest, mă încântă rochițele, mai ales cea lungă.

sensibluE prima dată când găsesc și ofertele de la Sensiblu sau mai bine zis, prima dată când le observ. Mi-au atras atenția produsele Boots, care au prețuri începând cu 7lei, dar și reducerea de 30% la produsele de protecție solară. Am văzut la TV reclama pentru Transpiblock, acum îl văd prima oară pe piață, dar parcă nu mă pot decide dacă să-l iau sau nu. Produsele Vichy sunt printre preferatele mele, iar reducerea de 20% nu pică rău deloc!

Cred că săptămâna asta totul este despre Minioni! Până și la Mc le bagă la Happy Meal-uri! Recunosc, am o obsesie. Nu mă las până nu iau cât mai multe produse cu ei. Cât despre cosmetice… rămâne de văzut pe unde ajung și ce-mi face cu ochiul. Hăinuțele sunt mai atractive zilele astea! S-aveți un weekend fain, cu evenimente frumoase!

2 Replies to “Unde facem shopping în acest weekend? #8

    1. In fiecare vineri fac rezumatul, tocmai asta e scopul, sa scutesc lumea de cautari lungi si plictisitoare! Un weekend fain si tie, plin de achizitii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *