În țara noastră, ramura agricolă prinde puteri. Reușim să exportăm (deși nici la import nu stăm rău, din păcate), agricultura e în floare, deși nu prea e an în care să nu existe plângeri legate de vreme. Ba e prea frig, ba prea cald, ba plouă prea mult, ba deloc. Dacă fenomenele meteo nu le putem influența, eu zic să ne axăm pe elementele reale. Și anume semințele folosite, utilajele, îngrășămintele, adică ajutoarele pe care le putem acorda recoltei.

Ogorul Retail este o companie aflată la început, dar care promite multe. La sfârșitul anului trecut au deschis și un magazin online, de unde poți achiziționa cam tot ce ai nevoie. De la seminte profesionale la îngrășăminte, cazane de țuică sau utilaje agricole, gama lor de produse este foarte variată și este disponibilă la prețuri bune. Se dovedește a fi de mare ajutor atât agricultorilor, cât și horticultorilor – pomicultori sau cultivatori de viță de vie. Avantajele magazinului online sunt:

  • timp scurt de răspuns, livrare rapidă;
  • preț mult mai bun decât în alte părți;
  • garanția produselor;
  • posibilitatea de a returna produsul în 14 zile;
  • asistență telefonică.

ogorul-seminte-gazon

Ogorul nu este doar un magazin online. Echipa lor se ocupă și de consilierea fermierilor, îi ajută să obțină recolte mai bune și să aibă culturi fără probleme. Un alt avantaj este posibilitatea finanțării legumicultorilor cu posibilități limitate. Aici cred că e un mare plus, ținând cont că mai ales pentru cei aflați la început de drum, pornirea e grea! Iar o mână de ajutor nu strică!

Un ajutor pentru agricultura românească

Ogorul nu e singurul magazin online, e adevărat. Dar echipa lor e profesionistă, oamenii te pot îndruma, te pot ajuta să achiziționezi ceea ce ți se potrivește și te ajută sigur pentru sporirea producției. Apelând la ei, aveți garanția produselor și puteți beneficia și de reduceri importante sau diverse promoții pe care ei le desfășoară. Sortimentul e bogat, aveți de unde alege, nemaifiind necesare achiziții din altă parte. Găsești tot într-un singur loc și ești sigur de ceea ce cumperi! Agricultura nu a fost niciodată mai ușoară!

2 Replies to “Agricultura e o treabă ușoară dacă ai ajutor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *