Ca și elev sau ca părinte al unui copil care nu mai are prea mult timp până va trece prin emoțiile evaluării naționale, ai putea fi tentat să spui că ești foarte pregătit, că nu e nevoie de pregătire suplimentară, că o notă mare este asigurată și tot felul de lucruri de genul ăsta. De fapt, eu cred că niciodată nu suntem prea pregătiți. Mai ales când e vorba de teste ce decid viitorul copiilor noștri, a generațiilor următoare. De ce să nu fii ”pe fază” și să te pregăteșri din timp? Numai mâine nu-i poimâine, iar la evaluare nu se mai dau doar subiecte din Limba Română și Matematică, ci și din Limba engleză. Vrei să-ți fie mai ușor? Atunci poate că ar trebui să apelezi la pregătirea oferită de evaluare engleză e-istet.

elevi-440x292E-istet nu înseamnă doar teste și întrebări. Ia-o ca pe un ajutor pe care nici nu l-ai cerut, e ca și cum cineva ți-ar fi citit gândurile. Ca și copil, poate nu dai o atât de mare importanță evaluării naționale, dar ca părinte, este imposibil să nu fi preocupat de ceea ce face copilul tău. Iar un abonament pe e-istet îți dă ocazia să ai parte de toate facilitățile disponibile, de toate testele, de toate informațiile de care ai nevoie. De ce e-istet? Păi pentru că platforma este ușor de accesat, e disponibilă non-stop, evoluția copilului este accesibilă oricând, funcționează atât pe calculator, dar și pe tabletă, pentru că majoritatea copiilor din ziua de azi sunt mai familiarizați cu tehnologia decât noi. Cu ajutorul acestui site, rezultatele se vor îmbunătăți pe zi ce trece, testele vor fi mult mai ușor de abordat, iar competențele se vor dezvolta vizibil.

Nimic nu este posibil fără puțin efort. Dar atunci când efortul susținut are și o finalitate, cred cu adevărat că s-a făcut o treabă bună! Testele de pe e-istet sunt compatibile cu programa școlară, sunt realizate de profesori și sunt o alternativă accesibilă a meditațiilor. Nu toți părinții își permit să plătească pregătirea suplimentară realizată în particular, dat fiind că prețurile au crescut simțitor față de vremea noastră. Dar cum timpul este scurt, și sunt sigură că nu vrei să te trezești pe ultima sută de metri, apelează la e-istet. Copilul tău sigur va face o figură frumoasă la unul din primele examene importante din viața sa.

podiumul

One Reply to “Ai nevoie de pregătire pentru evaluarea națională?”

  1. Buna, as vrea sa cumpar niste advertoriale pe blogul tau. Imi poti da un mail, caci nu am gasit alta metoda de a te contacta.

    Multumesc,
    Filip Pocea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *