V-am povestit de atâtea și atâte ori despre miere și beneficiile sale, încât sincer vorbind, chiar nu mai am argumente să vă conving să o consumați. Anul trecut chiar a fost extrem de prolific din punctul ăsta de vedere și am reușit să consum multă miere. Am devorat-o, am descoperit că există atât de multe sortimente și chiar m-am imunizat foarte bine. Drept dovadă, în afară de problemele cu sinusurile, pe care nu le pot controla nicicum, în materie de răceală am fost ferită în totalitate. Și toate astea și datorită mierii Roua Florilor de la Apidava, consumată în fel și chip! Cel mai bine a mers în stare naturală, 1-2 lingurițe pe stomacul gol dimineața.

După cum puteți observa, încă mai am provizii din diverse sortimente și voi continua să le consum, dar cea mai mare noutate pentru mine este mierea Roua Florilor la pliculeț. Cutia conține 50 de astfel de pliculețe a câte 15 grame, echivalentul a două lingurițe de zahăr. De ce să înlocuim zahărul cu mierea… păi v-am mai zis – pentru că e mai sănătoasă, pentru că ajută la imunitate, pentru că se potrivește în orice băutură rece sau caldă, dar și în domeniul culinar, indiferent că vorbim de prăjituri sau glazuri pentru pui, de exemplu.

De ce să încercăm mierea Roua Florilor la pliculeț?

Pentru că e atât de ușor de folosit! Nu o dată am pățit să mânjesc totul în calea mea (da, știu, sunt mai rău decât un copil). Am murdărit toată masa, ustensilele, am fost lipicioasă și pe mâini… sună cunoscut? Pliculețele de miere sunt gata porționate și țin mai bine sub control cantitatea consumată. În plus, se pot lua oriunde, fără a fi cu borcanul de miere după tine.

Ele pot îndulci atât ceaiul și cafeaua (recunosc, asta nu am încercat încă), sau pot constitui o alternativă de urgență la acea poftă de ”dulce”. De ce să ne repezim să cumpărăm ceva din comerț când putem apela la un pliculeț de miere? Și nu facem ravagii nici în portofel, nici pentru sănătate!

Mierea la pliculeț Roua Florilor a fost o surpriză plăcută pentru mine. E practică, ușor de folosit, fără mâini lipicioase, fără griji! Merge pusă în pachețelul de muncă, pentru o zi mai dulce! Voi ați încercat mierea polifloră până acum? Ce părere v-a făcut brandul Apidava?

36 Replies to “De ce să alegem mierea la plic Roua Florilor?

  1. Asa am zis si eu! Usor de luat oriunde, usor de pus in ceai, fara riscul de a da miere pe birou. Ambalajul este foarte practic si mierea este foarte sanatoasa. Bine gandit, Apidava!

  2. Imi plac tare mult aceste forme de a tine mierea. pe langa faptul ca e mult mai practica si usor de transportat, plicul este si jucarie de destresare uneori :))

  3. Îmi place mierea, folosesc și cunosc beneficiile mierii deci sunt fan declarat.
    am testat și ei pliculețele și dunt la fel de gustoase dar și foarte ușor de folosit. Mi-am pus 2 în geantă pentru a le avea la îndemână 🙂

  4. Eu consum miere de la Apidava si pot sa spun ca imi place tare mult. Am incercat diverse sortimente si toate au fost de o buna calitate si mierea cu nuci sau cea cu faguri sunt printre preferatele mele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *