Vine vara, bine-mi pare! Sau cel puțin, așa ar trebui. În lunile astea cu temperaturi ridicate e ideal să stai la casă. Ok, poate la apartament e mai comod, dar gândește-te – nu ți-ar plăcea să stai în curte, la o piscina gonflabilă, apă, soare, o umbrelă pentru momentele când te saturi de plajă, o băutură rece, un grătar… cum sună? Sună genial, nu crezi? Să ai un locșor ideal pentru a te relaxa, fără să te știe nimeni, fără să se uite nimeni ciudat la tine. Asta-mi place mie la casă – intimitatea. Și faptul că poți să faci modificări fără ca unul sau altul să-ți bată-n țeavă. Asta e o mare problemă la bloc. Mie nu-mi place când alții bârâie, lor nu le place când fac eu gălăgie.

La casă, însă, e totul ok. Îți faci și-o grădină cu tot felul de flori sau de legume, exact pe gustul tău. Și partea bună e că poți să te ocupi singur de toate lucrările, trebuie să ai îndemânare și puțină inspirație. Venus DSH îți vine în ajutor cu articole pentru grădină și camping, ca tu să ai la dispoziție tot ce-ți trebuie pentru a amenaja spațiul tău de vis. Ai nevoie de foarfecă pentru vie? Furtun ca să uzi grădina? De la prelate de acoperit până la aspersoare, plase sau pompe de stropit, găsești tot într-un singur loc. Și uite-așa salvezi și niște bani pe care i-ai da pentru manoperă, exersezi, iar data viitoare te poți încumeta la proiecte mai ambițioase. Adevărul e că nimic nu se compară cu o după-amiază petrecută în foișor sau în hamac.

aspersor plastic 3 brateNu am ceva anume împotriva apartamentelor, doar că am locuit în ambele locuri și mi-am cam dat seama de avantajele și dezavantajele fiecăruia. Construcțiile sunt mai ușor de executat la case, nu ai reclamații de zgomot/praf (asta dacă n-ai vecinii lipiți de tine), și poți să faci totul în stilul propriu. Tot la Venus DSH găsești și alte elemente necesare pentru reparații, cum ar fi scule de zidărie, de zugrăvit, de fixare și asamblare, ba chiar și elemente de feronerie, ca să-ți repari ușile sau mobilierul. La casă întotdeauna se găsește ceva de făcut. dar satisfacția este infinit mai mare decât la bloc. Ești mult mai liniștit și parcă și spațiul este altfel organizat. Iar când vezi și grădina plină cu de toate, parcă ai alt chef și vrei să faci mai mult. Spor la treabă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *