Neața bună, oameni dragi! Cum a început ziua de luni pentru voi? Inițial eram somnoroasă și lipsită de orice chef, dar după cafeaua de dimineață, parcă văd lucrurile un pic altfel. Bine, eu am început ziua și cu un mic eveniment neplăcut, dar trecem peste și ne comportăm ca o doamnă, până la urmă, nu? Ignoranța e cel mai bun remediu 🙂 Săptămâna asta se anunță mai antrenantă (again, Mr. e schimbul 1 și e liber în weekend), deci mă aștept ca măcar vremea să țină cu noi. Săptămâna viitoare trebuie să ajungem la Pitești (yey… not!), deci acolo preconizez un shopping mai sănătos (Jumbo, here I come!!!). Până una-alta, să vă zic cum a fost săptămâna mea.

IMG_20160412_201430Am prins la Lidl aceste cocktail-uri super bune, au ceva cam mult alcool, dar merg, sunt aromate, dulci cât trebuie, iar reci parcă te ung pe suflet! Parcă mai era o variantă, dar nu sunt sigură. Oricum, sunt mix-uri de votcă cu fructe de pădure, lime, cocos, portocală amară sau rom cu portocală. Să le încercați!

IMG_20160417_204731Am primi și coletul de la Libris, ”Biblia pierdută”, pe care mi-o doream de mult, și încă un volum al lui Raymond Chandler, ”Somnul de veci”. Până acum m-am apucat doar de romanul cu Philip Marlowe, am citit cam jumătate, dar vin tare din urmă.

IMG_20160417_205213Poate vă întrebați ce e cu multitudinea asta de hârtii colorate. N-am dat în mintea copiilor, dacă asta vă gândiți. Sunt hârtiile mele pentru vopsit ouăle de Paște. Ni se dau de la muncă în fiecare an, dar anul trecut i le-am dat verișoarei mele. De data asta le păstrez și fac și eu câteva ouă foarte colorate!

IMG_20160417_204809”Gustarea” de seară 😀 No comment!

IMG_20160418_064213Minionul are o activitate intensă pe timpul nopții, parcă e băgat în priza. De aceea, de multe ori, Mr. îl duce în bucătărie, pentru că nu poate dormi. Eu n-am niciun stres! Dar pentru că are ce face noaptea, ziua doarme. Și se sigilează în căsuță (asta când nu se enervează pe ea și-i dărâmă acoperișul), trage tot talașul, dacă are carton, îl pune și pe acela, parcă îi e frică să nu-l fure cineva. Să vă mai zic că am prins un drag de el de nu mai pot? Vă dați seama și voi.

Cam asta a fost săptămâna mea, am dat o tură prin mall, dar n-am găsit nimic deosebit, așa că mă voi limita la cumpărături strict necesare. Voi ce ați mai făcut? Ce planuri mai aveți pentru zilele ce urmează? Săptămână ușoară să aveți!

9 Replies to “Week in photos #31

  1. Cat costa o astfel de bautura??.
    Sa stii ca incepi sa mi faci pofta sa fac si eu un week in photos , am facut o singura data dar uitandu ma la tine si a alte fete parca imi dai si mie idei .Pupici ?

    1. eu am prins-o la oferta la 2,8 lei, dar ini mod normal e vreo 3,5-4, parca. te astept cu week in photos, mie imi place sa vad ce face lumea zi de zi 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *