Ziua bună, oameni frumoși! Azi vă mai povestesc un pic despre produsele Apidava, deși v-am tot spus despre ei. La evenimentul de la Galați din luna martie am primit câteva produse de la ei, astfel că ne-am putut bucura încă o dată de beneficiile produselor apicole. Cei de la Apidava sunt prietenii mei vechi, apreciez foarte multe din produsele lor, de la săpunuri până la creme sau bomboanele cu miere. Am reușit să testez numeroase lucruri, și multe mi-au rămas la suflet, cum ar fi apa de gură sau loțiunea lor tonică!

De data aceasta am primit perluțe cu esență de muguri de brad, cremă hidratantă și săpun cu propolis. Recunosc, cu perluțele nu prea m-am împăcat, nu sunt mare fană a mirosului sau gustului de brad. În schimb, Mr. le-a devorat. Nu mai e niciuna. Eu fug și de sirop, deși știu cât de util este… ce să-i faci… sunt mofturoasă!

Crema hidratantă nu am folosit-o până acum, am altele desfăcute, însă am la activ crema pentru ten sensibil și cea pentru ochi. Știu cât de grozave sunt și ce ingrediente bune am. Din fericire, nu sunt alergică la componente. Iar mirosul e grozav, ușor dulceag, specific cosmeticelor cu componente apicole.

Apa și săpunul – prietenii noștri în această perioadă critică

Săpunul cu propolis a fost pus la treabă foarte repede. Da, trăim niște vremuri cu totul altfel față de cele cu care eram obișnuiți. Nu zic că până acum nu ne spălam pe mâini, dar o făceam mai rar și cu mai puțină conștiință. Acum, în schimb, cam toată ziua suntem la chiuvetă. Apa și săpunul trebuie să fie cei mai buni prieteni ai noștri. Așa cum cei de la Apidava sunt prietenii mei, ei știu că ador săpunurile lor.

Fabricate în Franța, cu ingrediente excepționale, curăță foarte bine și lasă pielea catifelată. Nu parfumează în exces, ci doar atât cât trebuie, subtil. Ba mai nou am început să îl spăl și pe Aki pe labe cu el (facem asta de fiecare dată când ne întoarcem de la plimbare, nu vreau să riscăm nimic), și nu a pățit nimic, e totul ok.

Sunt foarte încântată de produsele celor de la Apidava și sincer cred că merită încercate. Sunt accesibile ca preț și acoperă o gamă largă de nevoi. Recomand cu drag și crema de picioare sau cea de călcâie, că tot vine sezonul cald! Voi ce produse Apidava ați încercat până acum?

19 Replies to “Apidava – prietenii mei vechi

  1. Da, am folosit mai multe produse de la ei și chiar am fost încântată de ele. Nici eu nu sunt alergică la ingredientele pe care Apidava le folosește în produsele de îngrijire corporală.

  2. De la Apidava imi plac tare jeleurile si turta dulce in materie de dulciuri, iar dintre produsele de ingrijire ador balsamul de buze de la ei. Crema prezentata de tine e foarte iubita de mama mea, e deja la al doilea borcanel

  3. Au produse minunate! Am noroc ca am gasit cateva dintre ele la mega image-ul de langa mine! Sunt tare bune!

  4. Nu am incercat aceste produse, dar chiar folosesc o crema pentru zona ochilor de la ei si pur si simplu o ador.

  5. Super faine sunt produsele Apidava!! E bine sa folosim si produse inspirate din natura! ^_^ Sunt curioasa cum sunt acele perle delicioase!!

  6. nici sapunurilor apidava nu as spune nu, dar din ce ai tu acolo, eu cel mai tare poftesc la bomboane. Pot sa primesc si eu una?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *