Ziua bună, oameni dragi! Parfumurile de la Avon îmi erau arhicunoscute într-o perioadă de acum vreo 14 ani. Eram în facultate, eram reprezentant, așa că aveam o colecție măricică. Niciodată nu puteam rezista tentației de a-mi lua tot ce era nou. Așa că știam exact ce acorduri are fiecare parfum și care mi se potrivește. Far Away este unul din parfumurile emblematice ale celor de la Avon, are foarte mulți ani de când este pe piață și încă este la fel de iubit. Face parte din categoria parfumurilor accesibile și clasice, aș putea spune. Însă se reinventează cu fiecare nouă variantă. Tocmai de aceea, ultima apariție, Far Away Splendoria, te poartă în inima Orientului cu acordurile de oud alb, fiind primul parfum ce are integrată această notă. Rămâne un parfum extrem de accesibil și sper să fie la fel de iubit ca versiunea clasică.

Vorbim de un parfum floral-oriental, cu note lemnoase. Din punctul meu de vedere, Far Away Splendoria nu este un parfum pentru oricine. Adică mai degrabă îl văd un parfum pentru o femeie ce știe ce vrea, trecută un pic prin viață. Nu mi se pare un parfum pentru 20 de ani. În plus, cred că perioada în care e pus cel mai bine în valoare este sezonul rece. Cel puțin din punctul meu de vedere, eu nu l-aș suporta vara. Sticla este foarte drăguță, mov, cu un design deosebit, aduce un pic din misterul Orientului.

Piramida olfactivă:

Note de vârf: Ulei de portocală dulce, prune negre, curmale.

Note de mijloc: acord de Oud alb, buchet floral de gardenii din Orientul Mijlociu, ulei de Davana LMR.

Note de bază: vanilie, chihlimbar auriu, boabe de tonka LMR.

Merită încercat, mai ales că vremea permite. În mod sigur îți vei crea propria poveste din 1001 de nopți cu ajutorul lui! Dacă nu ești convinsă, ia în calcul faptul că 9/10 femei l-au ales într-un studiu pe nevăzute în favoarea unor parfumuri de lux, de aproximativ 1200 lei. Deci merită o șansă!

Părerea mea este că ne vom înțelege foarte bine în această toamnă-iarnă. Persistă câteva ore, ceea ce este ok pentru mine și pentru prețul lui. Îmi place cum se așază notele de vanilie din bază. Pur și simplu îți dă un sentiment de putere, dar totodată de delicatețe. Chiar te transpune în mijlocul Orientului, lângă cadâne.

Nu știu dacă voi ați încercat deja acest parfum, însă sunt curioasă dacă povestea și notele vi se par interesante. Preferați parfumurile de inspirație orientală sau vă orientați spre alte arome? Ce fel de parfumuri folosiți în sezonul rece?

7 Replies to “Aroma Orientului într-un parfum de vis!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *