Vezi și tu că în ziua de azi totul se învârte în online. Adică toți suntem pe net, fără excepție, fie că vorbim de mici sau mari. Și facem orice aici, navigăm, dar nu în ape tulburi, ci pe diverse site-uri care ne ușurează viața. Fie că vorbim de rețete noi, de magazine online, de plăți pe net, totul este creat în așa fel încât să ne descurcăm mai ușor, mai repede și mai bine! Acum a apărut moda magazinelor online, așa că o platformă ecommerce este musai necesară. Dar ce e de fapt aceasta? Cu ce ne ajută?

ecommerce

Creare magazin online – Blugento.ro

Hai să-ți dau un exemplu concret: Blugento este o astfel de platformă! Adică un loc în care o echipă de profesioniști te ajută să creezi un magazin online. Dacă vrei să intri într-o afacere cu comerț, e imposibil să nu activezi și online. De fapt, cred că online e cel mai simplu și mai permisiv. Pentru că magazinul online nu cere chirie, ai nevoie doar de depozit, dar nu și de spațiu de desfacere, informațiile sunt prezentate în cel mai bun mod, cu poze detaliate, și nu mai plătești asistenții de vânzări, ai nevoie doar de ceva personal pentru expedierea comenzilor, pentru întreținerea site-ului și pentru contabilitate. Nu zic că un magazin online e cel mai simplu din lume, dar cred că e mult mai accesibil decât unul fizic.

Și ca să-ți creezi un magazin online de calitate, poți apela la Blugento. Nu ai un tip standard de site, ci îl poți personaliza după bunul tău plac. Vrei butoane roșii, că sar în ochi? Butoane roșii să fie! Vrei fundal roz? Aia ai! Tu spui exact ce-ți dorești și se întâmplă. În plus, este optimizat special pentru toate dispozitivele. Nu toată lumea e online de pe PC. Ia în considerare că au apărut smartphone-urile și tabletele, care n-au aceeași viteză de încărcare și specificațiile unui super calculator, ci sunt ceva mai modeste. Așa ești sigur că oricine poate deschide pagina magazinului tău.

Ca platformă de ecommerce, Blugento oferă și hosting, și un set suplimentar de funcții, și optimizează pagina pentru a fi în topul motoarelor de căutare. Să știi că treaba asta cu SEO-ul este destul de importantă. Toți vrem să fim ”văzuți”, dar sunt anumite lucruri pe care trebuie să le faci pentru asta. Doar că nu toți ne pricepem, deci e bine să lăsăm experții să lucreze. Ca prețuri, Blugento.ro e destul de accesibil și poți alege din mai multe pachete, fiecare cu serviciile sale incluse. Plătești în funcție de numărul de produse comercializate, deci dacă ești la început, nu va fi așa greu. Trebuie doar să te decizi să-ți faci propria afacere.

Sediul Blugento este pe B-dul 21 Decembrie 1989, Nr. 3/4, în Cluj-Napoca, iar numărul de telefon la care-i găsești este 037 788 1060. Poți să le și scrii la contact@blugento.ro. Deci când te hotărăști, ai în vedere să alegi o echipă care să te ajute, nu să te încurce!

Să ai spor și baftă! Platforma de ecommerce te așteaptă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *