Neața bună tuturor! Acum ceva timp am primit câteva produse pentru testare de la Farmec. Am putut să-mi aleg ce am vrut, așa că despre cryo gelul pentru slăbit și laptele autobronzant deja ați citit părerile mele. A rămas șamponul Gerovital H3 Derma+, un produs de la care am avut mari așteptări și pe care l-am folosit intens mai bine de o lună pentru a-i vedea efectele. Azi o să abordez toate aspectele și o să vă spun cum mi s-a părut. Menționez din prima, e doar părerea mea, la voi ar putea alt efect! Nu e obligatoriu să reacționăm toți la fel. Până nu încercați pe pielea voastră, greu de zis dacă-și face treaba sau nu.

gerovital-h3-derma

Șamponul vine într-un ambalaj de 200 ml, destul de solid, cu același sistem de deschidere ca la autobronzant. E ok din punct de vedere al siguranței, nu curge. Dar din punctul de vedere al dozării, e ca naiba! Pe lângă faptul că sticla e opacă și nu vezi cât a rămas din ea, mai grav e că atunci când ajungi ”la fundul borcanului”, să zic așa, te chinui ca naiba să mai scoți ce e acolo. Eu am o mare problemă cu asta. Cireașa de pe tort e că nici capacul nu se deșurubează, să zic ca-l diluez cu apă și curge mai repede. Nici gând! Chin până la capăt.

gerovital-h3

Produsul e incolor și are un miros plăcut, dar la mine a făcut cam puțină spumă. Implicit, am pus o cantitate mai mare. Am șamponat de două ori, apoi am clătit bine și am aplicat balsam. Mi s-a părut că încurcă părul mai rău decât alte șampoane. Nici acum, când m-am tuns, tot n-am renunțat la balsam. Dar să vorbim despre adevăratul motiv pentru care l-am ales: căderea părului. Aici e aici! Marea mea descoperire…. a fost că nu face nimic! Șamponul Gerovital anticădere mi s-a părut de o mie de ori mai bun, și costă mai puțin de jumătate din acesta! Da, H3 Derma + are și-un preț astronomic, sare de 35 lei… Cred că din cauză că e considerat produs farmaceutic.

gerovital-derma

Lista de ingrediente mi se pare foarte ok, nu are parabeni, SLS, coloranți, săpun, e hipoalergenic… nu mi-a provocat nicio iritație sau mătreață, dar nici n-am observat vreo îmbunătățire în ceea ce privește căderea părului, era la fel ca înainte. Acum, după ce m-am tuns, e normal să nu se mai vadă așa rău, întrucât nici nu mai e firul extrem de lung, e la jumate sau mai puțin, și nici nu se mai încurcă, deci nu se mai rupe. L-am folosit mai bine de o lună, deci efectele trebuiau să fie deja vizibile. Totuși, mie nu mi-a remediat problema.

Repet, asta e doar părerea mea, deci nu e obligatoriu ca la voi să fie la fel! Până nu încercați nu aveți cum să știți. Oricum, îmi pare rău că n-a funcționat, mai ales că e cotat ca un produs ok și era normal să am pretenții mai mari ca la gama precedentă. Cred că e primul produs Farmec cu care nu mă înțeleg. Momentan voi reveni la șamponul de la YR, apoi o să achiziționez șamponul Gerovital Anticădere, revin la dragostea mea veche. Cred c-am făcut destule experimente!

Voi ați folosit Gerovital H3 Derma+? Păreri, ceva?

20 Replies to “Șampon Gerovital H3 Derma+ – merită?

  1. Eu nu mă împac deloc bine cu nimic din gama Gerovital. Am folosit acum ceva timp un tratament pentru păr ce mi-a schimbat PH-ul scalpului și de atunci numai probleme și dureri de cap.
    Poate sunt bune, e bine că sunt românești, dar eu spun pas.

  2. Sun fan Gerovital dar iata ca mai au si minusuri. As fi fost incantata sa citesc de bine despre acest sampon chiar daca, sa zicem ca reactioneaza diferit poate, dar, doar ca sa-l cumpar sa incerc daca la mine functioneaza si la tine, nu , nu o voi face. :))

  3. Băi nene și pe mine mă enervează la șampon și gel de duș, când rămâne pe fund și n-ai cum să scoți! Ah! Păi ăsta este un criteriu foarte important în alegerea unui șampon! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *