Neața bună tuturor! Nu, n-am înnebunit, dacă asta vă întrebați. Știu că vara a trecut, la mare nu mai mergem, dar asta nu înseamnă că nu mai avem dreptul să fim bronzate. Și pentru că nu-s adepta solarului de nicio culoare, am apelat de multe ori la un bronz dat de diverse loțiuni sau creme. Așa s-a întâmplat și cu Laptele autobronzant de la Gerovital, pe care-l am deja de vreo lună jumate. Și-n răstimpul ăsta chiar l-am folosit constant. Nu e el cel mai hidratant produs, dar nu ăsta e scopul lui. Dar să vă iau cu începutul!

gerovital-1

Ce spun ei: Principiile active asociate asigură hidratarea şi elasticitatea pielii, conferindu-i un aspect luminos şi sănătos în orice sezon. Formula conţine unt de cacao, ulei de măsline, betacaroten şi vitamina E.

Ce spun eu: Produsul vine ambalat într-un recipient din plastic dur de culoare închisă, opacă, de 200 ml. Prețul vi-l zic din prima, îl găsiți pe site-ul Farmec la 22-23 lei, ceea ce e ok, eu cred că pe loțiunea de la Yves Rocher am dat ceva mai mult. Este de culoare albă, cu un miros foarte plăcut, fluid, nu exagerat de lichid. Are un sistem de închidere destul de ok, nu cred că s-ar putea deschide accidental, l-am sesizat la mai multe produse Gerovital. Problema o am la recipient, pentru că sigur nu voi reuși să folosesc tot produsul. Eu îl mai țin întors, pe capac, pentru a se aduna crema în capătul de jos și pentru a ieși mai repede. Altfel…cam complicat să o scoți atunci când se duce sub jumătate.

gerovital-3-1 gerovital-4-1

Părerea mea despre acest produs a fost încă de la început una foarte bună. Aveam deja experiență cu o astfel de loțiune, dar nu mergeam pe principiul ”toate-s la fel”. Dar laptele Gerovital mi-a depășit așteptările! Și încă la o aproape 2 luni de când am fost la mare, încă mai am o nuanță plăcută. Ajută foarte mult bronzul natural, dar pe pielea albă dă o nuanță fină. Nu vă așteptați să fiți negre după prima utilizare. Oferă un bronz treptat, din, delicat. Nu hidratează pielea ceva de speriat, dar nici n-am mizat pe asta. În schimb, mare grijă la aplicare! Eu nu m-am trezit cu pete pe corp, dar nu m-am spălat pe mâini după utilizare și eram…ca și cum aș fi pus rugină pe mâini. Se vedea clar că palmele sunt maro-portocalii. Deci respectați indicațiile. Exfoliați pielea, apoi aplicați cu grijă și spălați-vă pe mâini după utilizare.

gerovital-2-1

Vă atașez și lista de ingrediente pentru cine e interesat, precum și recomandările de utilizare.  Eu sunt foarte mulțumită de acest produs și cred că-l voi recumpăra, pentru că ar fi drăguț să am o pată de culoare în sezonul rece. De felul meu sunt foarte deschisă la ten, așa că ar fi binevenit!

Voi folosiți produse Gerovital? Sunteți fani Farmec?

22 Replies to “Lapte autobronzant Gerovital Sun – yay or nay?

    1. daca te bronzezi repede si bine, e super! dar pe mine ma prinde doar putin soarele, apoi nu mi se mai inchide pielea la culoare deloc!

  1. Gerovital este o marca buna de produse…insa la aceast produs nu cred ca ma prinde clienta!Bronzul meu se pastreaza timp indelungat ,iar apoiin primavera sincer prefer sa ma vada putin cate putin soarele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *