onlineEşti în căutarea unor  metode comode şi uşoare de a câştiga bani? O poţi face stând acasă relaxat în faţa calculatorului, completând sondaje online plătite. Tot ce trebuie să faci este să te înscrii pe http://www.exprim.ro/, panel de cercetare online administrat de Mercury Research. Ca membru al panelului eXPRIM, vei fi invitat să participi la cercetări de piaţă pe diverse teme.

Prin e-mail vei primi invitaţia de a completa chestionare online, accesând un link, de aceea e foarte importantă completarea corectă şi completă a detaliilor din profilul tău, aceste date reprezentând criteriul pe baza căruia se va face selecţia celor care vor alcătui grupul ţintă al fiecărui sondaj de opinie în parte.

Durata (lungimea) chestionarului variază de la studiu la studiu, încadrându-se undeva între 5 şi 35 minute. Încă de la începutul chestionarului vei primi informaţii despre gradul de dificultate, complexitatea şi durata medie estimată a chestionarului. În funcţie de aceste criterii şi de completarea corectă şi completă a chestionarului, vei fi recompensat cu un număr de puncte.sondaje-online

1 punct este echivalentul a 0.5 RON. Conversia punctelor se realizează atunci când ai atins pragul de 200 de puncte, echivalentul a 100 RON. Cele 200 de puncte le poţi transforma în bonuri cadou sau vouchere de cumpărături valabile în rețeaua eMAG. Emiterea bonurilor cadou sau a voucherelor se va face după scăderea taxelor impuse de legislația în vigoare. În concluzie, tot ce trebuie sa faci este să devii membru al Comunității eXPRIM!

Dacă completarea de sondaje online nu ţi se pare atrăgătoare, încercă să lucrezi ca operator interviu asistat de calculator. Poţi aplica şi de acasă accesând formularul la adresa: http://www.mercury.ro/field-interviewers-other-collaborators/operator-cati/. Știți că eu am mai completat sondaje și v-am arătat mereu că chiar se câștigă din asta dacă ești perseverent și ai răbdare, deci nu strică să încercați!

Online e din ce în ce mai ușor și mai accesibil, deci zic că e o idee bună! Voi ce părere aveți?

11 Replies to “Cum putem câştiga bani de acasă participând la sondaje online plătite?

 1. Ieri am completat primul sondaj exprim . Cand am ajuns la final imi apare mesajul ca nu m-am calificat la acest sudiu si nu primesc recompensa desi am completat pana la 100% . Daca nu intruneam conditiile pentru studiu mi se parea normal sa imi spuna de la inceput 🙁

 2. Salutare Ana,
  Ne bucuram ca ai ales sa faci parte din Comunitatea eXPRIM chiar daca inceputul pare sa nu fie promitator.
  Din pacate o eroare tehnica a generat acest neajuns, ne ocupam de remedierea acestei erori.
  Nu trebuie sa-ti faci griji in legatura cu punctele care ti se cuvin in urma completarii chestionarului.
  Ele vor fi creditate contului tau intr-un termen de la doua la patru saptamani, atunci cand perioada alocata studiului se va incheia.
  Speram ca acest neajuns sa nu se contureze intr-o parere gresita in ceea ce ne priveste, speram si ca vei da curs pe mai departe invitatiilor primite de la noi.
  Am aprecia daca vei semnala orice neajuns printr-un comentariu pe site-ul nostru pentru ca la randul nostru sa putem raspunde.
  Din pacate prea putine persoane care se confrunta cu diferite neplaceri le si fac cunoscute, noi tinem ca cei care se implica in activitati alaturi de noi sa fie de fiecare data multumiti.

 3. Sunt inscrisa si eu de ceva vreme. Am strans si retras de doua ori suma minima, pana acum. Mie oricum imi place sa-mi spun parerea, asa ca daca mai iau si niste bonuri cadou pentru asta, cu atat mai bine 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *