Ziua bună, oameni faini! Astăzi schimbăm un pic macazul și avem grijă și de domni. Da, că tot ai noștri sunt și se pare că foarte multe femei cumpără haine sau accesorii pentru ei. E caz frecvent întâlnit și zic eu că nu e nicio tragedie, doar că trebuie să știi care sunt preferințele celui de lângă tine. Dacă nu ești sigură, mereu există comunicarea, ca să aflăm ce preferă. Cam așa am făcut și eu, știind că Mr. nu e mare fan brățări, am preferat întâi să îl consult asupra modelului, că doar el îl purta. Și nu mică mi-a fost mirarea când l-am văzut așa entuziasmat. Poate pentru că vorbim de o brățară Trendhim?

De ce ni se pare nouă că ei nu poartă suficiente accessorii?

Nu știu dacă am dreptul să comentez aici, dat fiind faptul că Mr. poartă ceas, lanț de argint și verigheta. Prea multe, prea puține? Nu știu, dar nu mă așteptam să își dorească o brățară și mai ales, să o și poarte! Cred că nu sunt foarte mulți cei care-s așa accesorizați. Părerea mea, totuși, înainte să cumpărați orice pentru ei, știți că bărbații sunt ceva mai mofturoși ca noi, așa că mai bine întrebați.

El a a avut de ales și a mers pe această brățară – Black & Steel Roy Leather Bracelet. Zis și făcut, am comandat-o, iar în 2-3 zile, era deja la mine! Mare plus, mare bilă albă, Trendhim are și magazin pe România, deși este originar din Danemarca, astfel că livrările se fac foarte repede.

Prezentarea e de nota 20+! Am rămas plăcut surprinsă de ambalaj – un plic personalizat cu bule, brățara fiind în deplină siguranță. Am găsit și două bomboane cu ambalaj personalizat, ceea ce mi se pare super profi, btw! Brățara în sine este din piele, are mai multe brățărele atașate cu diferite lucrături. Sincer, îmi place și mie la nebunie! Chiar este foarte frumoasă. Închizătorile sunt din oțel, calitative, nu există riscul să se desfacă. Sunt două ca să poată fi ajustată mai ușor. Big like! Este disponibilă, în 4 mărimi – S, M, L și XL, în funcție de circumferința încheieturii. Eu am ales S, și bine am făcut!

Modelul e deosebit și foarte rezistent. De câteva zile, de când o are, Mr. o poartă non-stop, ba chiar și face duș cu ea. Mă așteptam să cedeze, dar nici vorbă! Cam asta înseamnă un produs de calitate, făcut cu responsabilitate! Uite-așa, cei de la Trendhim m-au câștigat și în mod cert voi reveni și pentru alte accesorii, cum ar fi portofele, genți sau chiar cravate sau curele. Voi ce spuneți, vă place alegerea făcută? Voi sau bărbații din viața voastră purtați brățări de genul?

21 Replies to “Bărbații și accesoriile – brățări de la Trendhim

  1. Aprob, barbatii chiar sunt mai mofturosi decat femeile, oricat ar nega ei asta:)) E tare complicat sa le cumperi lor ceva. Mie imi place sa vad baieti/barbati care poarta accesorii, fie ca e vorba de ceas sau de bratari, asa cum ai prezentat tu

  2. Trendhim este brandul preferat al meu și băieților mei, deoarece produsele sunt de calitate iar expedierea și grija față de client din partea echipei, deosebite.
    Abia aștept următoarea comandă cu produsele comandate.

  3. Îmi place mult brățara, chiar aș purta-o și eu! :)) Una peste alta, e o idee bună de cadou. Am să îi arunc și eu pastila domnului meu, să văd dacă i-ar plăcea să îi iau asta la ziua lui.

  4. Foarte mult imi plac si mie bratarile astea simple. Nu sunt nici scumpe, dar sunt de efect. Sotul meu a inceout si el sa poarte bratari de vreun an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *