Ziua bună, oameni frumoși! Cât de repede trece anul acesta… Mai e cât.. o săptămână până la Crăciun? Nici nu m-am apucat de curățenie, de mâncare nici atât. Sper ca în weekend să reușesc să le fac pe toate. Deși cheful e zero barat! Totuși, mai repede sunt interesată de cadouri, de ce putem alege și ce trebuie să le iau celor dragi. O parte din daruri le-am achiziționat, mi-am făcut și eu câteva cadouri (nu neapărat necesare, dar de ce nu? Merit!), dar mai trebuie câteva completări. De exemplu, pe lângă clasicele jucării, haine, etc, e musai să vii și cu ceva dulce. Unde ai văzut tu Moș fără fursecuri? Așa cum cei mici lasă lapte cu prăjiturele pentru Moș Crăciun și renii săi, așa și el trebuie să vină cu ceva bun!

Ca de fiecare dată, Apidava vine cu sugestii dulci, dar sănătoase, de cadouri. Așa că de sărbători mâncăm cumpătat, nu exagerăm, și avem grijă de imunitatea noastră. Miere cu nuci, în ceai sau pur și simplu în starea ei, măcar 2-3 lingurițe pe zi pentru beneficiile ei. Esența de propolis fără alcool adăugat, aromată, care poate fi adăugată în băuturi sau consumată ca atare. Turta dulce fără de care nicio carte nu poate fi citită până la capăt! Chestii mărunte, care fac deliciul nostru, ne îmbunătățesc viața și nici nu atentează la sănătate.

Tot de la Apidava am ales cadouri și pentru fete anul acesta! În afară de lucrușoare dulci, știți bine că ei comercializează și cosmetice cu miere și produse din stup. Așa că poți alege din seturile lor cu creme, săpunuri, loțiune tonică sau demachiant. Dacă nu, orientează-te spre diverse tipuri de miere, din diverse plante și fructe, gusturi nemaiîntâlnite până acum.

Produsele Apidava pot fi achiziționate de pe e pe www.honey-land.net, dar și din diferite alte magazine online sau fizice, cu produse apicole, naturale (de plidă, Farmaciile Bebe Tei, magazinele tip plafar Floare de Colt și RemediaVert).

Încă un Crăciun fericit, plin de poveste, ni se așterne în față! Oare cu ce surprize mai vine Moșul? Rămâne să îl așteptăm și să ne bucurăm de ceea ce primim! Sărbători cu bine să aveți!

14 Replies to “Cadouri dulci, gustări sănătoase

  1. Că tot veni vorba de miere, a apărut o miere vegană din diverse plante. În mare parte se găsește în Germania, dar din când în când este și la noi – Vegablum. Poate o să ai ocazia să o încerci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *