Cât e ceasul? E sâmbătă…

Nu ştiu dacă ştiţi bancurile acelea seci care circulau acum ceva timp: 2 vaci stau pe câmp şi croşetează apă minerală. Una din ele întreabă “cât e ceasul?”, iar cealaltă scoate termometrul şi zice: “e joi”. Sec de tot, nu am priceput niciodată care-i faza de râs, dar folosesc astăzi acest “banc” pentru a vă explica de ce e important să avem un ceas deştept, ca să nu scoatem şi noi termometrul să aflăm în ce zi suntem.
Caut ceas. Adică intru pe net şi văd ce mi se potriveşte, ce e în tendinţe, dar şi ce ştie să facă accesoriul pe care mi-l doresc. Ceasurile, de fapt, au depăşit de mult stadiul de accesorii, nu mai sunt ceva care pur şi simplu ne înfrumuseţează şi ne completează ţinuta, ci sunt ceva obligatoriu, trebuie să ştii mereu cât e ceasul, să te poţi organiza, şi hai să presupunem că bateria telefonului a murit (să nu-mi ziceţi că nu verificaţi ora pe telefon, chit că aveţi ceas la mână sau pe birou, sau pe perete), ce facem? Pierdem contactul şi ne dăm toate planurile peste cap?
Eu sunt adepta ceasurilor simple, dar de efect. Iubitul meu are o obsesie cu cadranele multe, cu tot felul de funcţii. Aceste tip de produse le-am găsit pe CautCeas.ro, la secţiunea Rothenschild. Dacă vă zic că eu nu am auzit de această firmă, mă credeţi? Asta ca să vă daţi seama ce afonă-s. Nu de alta, nu e o noutate. Acum vreo lună colega mea m-a sunat şi mă întreba de marca unui ceas pe care voia să-l cumpere, dacă am auzit de el. Eu, normal, habar n-aveam, dar iubitul meu a sărit imediat: “cum, că e firmă bună, zi-i să-l ia, că-i fain!”. Ok…dacă tu zici…whatever! La mine contează să arate bine. Nu sunt fana vreunei mărci anume.
Dar n-aş refuza niciodată un ceas Casio. Îmi inspiră eleganţă, siguranţă, rafinament până la capăt. Normal, sunt şi ceasuri de tip sport, mai robuste, mai “electronice”, să zic. Dar există şi varianta de ceasuri “office”, care te scoate din anonimat şi încântă ochiul. E ceva de care nu te mai poţi dezlipi. Plus că au şi multe, multe cadrane, aşa că funcţiile de care dispun sunt multiple. Arată ora, minutele, secundele, data, ziua săptămânii.

De obicei, e durere mare până ne hotărâm asupra a ce alegem. Dar e bine să ai de unde! Şi cu puţină răbdare, pe CautCeas găseşti ceea ce te defineşte. Acum nu mai scoţi termometrul să vezi ce zi e. Scoţi noul tău ceas şi zici mândru: “e sâmbătă”!

2 Replies to “Cât e ceasul? E sâmbătă…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *