Neața bună, oameni dragi! Săptămâna se anunță promițătoare, așa că dacă tot am început în forță, zic să și continuăm cu review-uri! Marțea la mine nu are 3 ceasuri rele, ci doar voie bună și speranța că vine weekendul mai repede. Adevărul e că, știind că mai am doar 2 zile (fără asta!) de muncă și plec la munte, altfel e! Dar să revenim la oile noastre și să vă zic 2-3 cuvinte despre produse intrate recent în rutina mea. Este vorba despre produsele Elemis de la Adda Shop. Acestea îmi erau complet necunoscute până acum, dar dacă intrați pe site, veți găsi informații despre fiecare în parte.

Eu am primit la evenimentul de acum o lună două produse, și anume Elemis Pro-Collagen Marine Cream Ultra Rich de 30 ml și Elemis White Flowers Eye & Lip Make-Up Remover, varianta mini, de 28 ml. Există și versiunile mari ale acestora, 50 ml pentru cremă și 125 ml pentru demachiant. Într-adevăr, prețurile s-ar putea să vă sperie. Cel puțin, inițial, pe mine m-au cam făcut să clipesc de multe ori. Dar… știți cum e… obrazul fin cu cheltuială se ține!

Crema cu colagen este o cremă de zi anti-îmbătrânire, ce conține extracte marine și pro-colagen. Pe lângă acestea, conține și Ginkgo Biloba, complex de cacao și extract de floarea-soarelui. Se recomandă a se folosi în combinație cu serumul din aceeași gamă. După ce am folosit-o o perioadă destul de lungă, pentru a-mi face o idee, pot să vă spun că ambalajul e destul de impunător și luxos, în primă fază. Pentru că toate ne uităm inițial la cutiuța în care este ambalat produsul.

Consistența cremei este una destul de grasă, m-am cam speriat, crezând că îmi va face tenul lucios și ciudat pe parcursul zilei. Totuși, am avut plăcerea să descopăr o cremă care se absoarbe imediat în piele, cu un miros fantastic. Nu vă de semne de ștergere a ridurilor, dar presupun că pentru asta trebuie folosită intens. Dar tenul rămâne catifelat și foarte plăcut la atingere!

Cât despre demachiantul cu flori albe, acesta este conceput pentru ochi și buze. Eu l-am folosit însă pentru toată fața. Deși se laudă că face față chiar și rimelului rezistent la apă, mie mi s-a părut că are probleme mari în îndepărtarea machiajului mai puternic… Nu pot spune că m-a dat pe spate, deși este un bifazic. Încă mă mai gândesc cu privire la acesta. Dar de zi cu zi sau ceva mai finuț face față cu brio. Altfel, când am insistat cu demachierea, am simțit că ochii mei cam ustură. Ingredientele sunt ok – apă de mare, vitamina B5, crin alb, extract de bujor alb… doar că eu nu mă declar fascinată de el.

Noutăți cu privire la produsele Elemis găsiți pe pagina de Facebook Adda Shop. Consider că unele produse își merită prețul, dar nu toate. Crema este ok, folosită constant chiar cred că dă rezultate, dar demachiantul… am folosit produse mult mai ok la prețuri mult mai accesibile!

Voi ce părere aveți de produsele Elemis? Vi se par justificate prețurile? Credeți că au efecte pe măsură? Aștept și părerile voastre și vreau să-mi spuneți ce sume ați fi dispuse să investiți în produsele voastre de îngrijire!

31 Replies to “Descoperiri recente- produsele Elemis

    1. mie imi place treaba asta, ca nu am avut toate la fel. adevarul e ca o data ce am folosit un produs, vreau sa citesc si despre altele

  1. Nu am folosit produse de la marca asta pana acum, dar pe constatate si din experienta cred ca uneori pretul este un fcator determinant al calitatii. Deseori cele scumpe sunt si bune, dar nu mereu.

  2. Recunosc ca si eu acum am aflat pentru prima oara de aceste produse. Intamplarea face ca am vazut si preturile si am ramas la surpinsa. Eu am o crema antirid si un toner de fata. Ma impac bine cu ele si cand ma gandesc la pret, le apreciez si mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *