Cărțile sunt viața mea! Dacă sunteți familiari cu blogul meu, știți bine cât de mult îmi place să citesc. Nu e de mirare că mai am o carte până îmi ating target-ul de 80 pe care mi l-am propus anul ăsta, și nu e decât puțin trecut de jumătatea anului. Dar nu mă pot abține! Am avut trei zile de vacanță la mare și n-am avut timp de lecturat, dar de când m-am întors, nu mă mai opresc! Totuși, voi de unde vă procurați materialul de citit? Și ce genuri abordați?

Eu sunt mare fan al literaturii polițiste. Nimic nu mă fascinează mai tare decât o crimă complicată și o minte sclipitoare care o descâlcește. Dar nu mă dau în lături nici de la un horror bine scris, de preferat al lui Stephen King. Știți cum e, depinde de starea din momentul respectiv pentru a alege un gen literar. Am încercat până acum și chick-lit, și romane de dragoste, și chestii comerciale, și drame sau romane istorice. Cred că e bine să ai de unde alege.

De obicei aleg librăriile online pentru a-mi achiziționa minunile. Nu de alta, dar librăriile din oraș nu mi se par prea bine aprovizionate, aștept mult după titlurile noi, iar prețurile sunt mai mult decât mari. Printre ultimele mele descoperiri se află Editura Viata si Sanatate. Până acum apelam la diverse reviste sau sfaturi de pe net pentru a găsi remedii la diverse probleme. Pentru rețete, la fel. Dar și cărțile mă pot ajuta la fel de mult! De la deserturi la rețete mai complicate, găsesc diverse cărți utile.

cărțileȘi tot cărțile ne scot din impas…

Și când avem o problemă de natură emoțională sau nu știm să explicăm câte ceva celui mic. Cel puțin oferă niște sfaturi care se pot dovedi utile. Deci cărțile nu sunt doar literatură, sunt și educative și reprezintă adevărate soluții! Cum să nu le iubești?

2 Replies to “Ce poate fi mai frumos decât cărțile?

  1. Am citit mult pana in prezent. Acum recitesc tot ce inseamna lectura obligatorie impreuna cu fiul meu. Cartile politise imi plac mult si mie iar autoarea preferata Rodica Ojog Brasoveanu o autoare care imbina misterul cu umorul. Ai citit-o?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *