Ziua bună oameni dragi! Nu se întâmplă să promovez o afacere locală prea des, dar atunci când văd una de succes, o recunosc și o susțin! Se întâmplă rar să găsesc produse naturale și foarte bune calitativ, așa că atunci când o fac, simt nevoia să scriu despre ele. Mai ales că de data asta o să-mi mulțumiți toți care stați în Brăila sau prin apropiere. Aflat în cartierul Chercea, punctul de desfacere Chez Andrei e destul de micuț ca spațiu, dar suficient de încăpător pentru muuuulte sortimente de înghețată. Și jur, e cea mai bună înghețată încercată vreodată! Uitați de înghețata cu apă, de aromele clasice sau de tot ce știați în materie de dulce.

Chiar dacă nu se află la stradă, vă spun că merită tot efortul să ajungeți la această gelaterie! Și chiar sper să-și facă loc în puncte de atracție din oraș sau în marile marketuri. Nu de ala, dar toți trebuie să guste din minunea asta! Prima dată am luat contact cu aromele la casoletă, dar de curând am încercat și varianta la cornet, și e, cum să zic… curcubeu pe cerul gurii! Arată de vis, e răcoritoare, e făcută cu lapte, și aveți o mulțime de sortimente din care să vă alegeți.

Deja am corupt-o pe prietena mea dragă, iar dacă ea și-a dat acordul…e clar! Vă las pagina de Facebook Chez Andrei să consultați ”meniul”. Pot să vă fac câteva recomandări? Încercați Bounty, Kinder Bueno, ciocolata albă, Oreo, cookies, Speculoos, iar dacă vreți ceva răcoritor cu adevărat, lime și zmeură!

Planurile pe viitor sunt mari și chiar le prevăd viață lungă și îndestulată! Abia aștept cornetul glazurat, cireașa… Aoleu… înghit în sec și presimt că o să mă îngraș vara asta! Dar nu-mi pare rău deloc! Pentru că merită fiecare linguriță!

Așa că dacă vreți o înghețată bună de tot (cam singura din oraș care merită la ora actuală), Chez Andrei vă așteaptă pe strada Ioan Slavici, nr. 98. Asta înseamnă că mergeți pe Comuna din Paris, iar la 2 cocoși face dreapta dacă veniți dinspre Apollo sau stânga dacă veniți de la TUG, apoi a doua la dreapta. Se vede firma la poartă, nu ezitați să sunați. Și o dată ce o să o încercați, vă spun sigur că o să reveniți!

Sper că v-am stârnit interesul și că o să căutați să ajungeți măcar o dată să încercați această
înghețată! Apoi să-mi spuneți cum vi s-a părut! ATENȚIE – DĂ DEPENDENȚĂ!!!

 

UPDATE: V-am spus că pregătesc surprize??? Ei bine, cornetul glazurat e pe val!!!

Cum vi se pare? Arată într-un mare fel, nu? Ei bine, vă așteaptă!

8 Replies to “Cea mai bună înghețată din Brăila

  1. Aiaiai, sunt o pofticioasa! Arata la fel de bine ca inghetata pe care am savurat-o de curand in Stockholm 😀 . Si deja mi-e dor de aroma ei. Cand mai ajung pe la Braila ar trebui sa-mi fac drum pe la gelateria aceasta. O sa o caut la tine in arhiva in caz ca uit cum se numeste. Thank you!

    1. vai, e o nebunie! eu iau o pauza zilele astea, ca deja am pus 2 kg in ultimele sapt si daca o tin tot asa, nu ,mai incap pe usa

  2. Cand voi veni la Braila o voi gusta. Iar cand tu vei veni la Ploiesti stiu eu unde sa te duc sa mananci cea mai buna inghetata de la mine din oras. Doar sa dai un semn.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *