Neața bună, oameni dragi! Vremea e frumoasă, e deja joi, deci avem toate premisele pentru o zi bună. Azi se deschide Festivalul de C`Arte la Brăila, așa că sigur voi fi prezentă acolo zilele astea. E a doua ediție, dar anul trecut n-am știut de acest eveniment, așa că l-am ratat. Totuși, despre asta vă voi povesti în zilele ce urmează, acum mă voi concentra asupra zilei de ieri. A fost zi de colete, am primit o lenjerie de pat și comanda mult așteptată de la Yves Rocher.

IMG_20160511_160908

Comanda de la Yves Rocher am dat-o săptămâna trecută, cam pe vineri, cred, și am profitat de oferta de pe e-mail: reducere 50 lei la o comandă de 170 lei și parfumul Naturelle Osmanthus oferit la comandă de peste 119 lei sau ceva de genul, plus o surpriză oferită la fiecare comandă. Adevărul e că am mai dat târcoale site-ului, dar apa de toaletă de liliac oferită la comanda de peste 99lei nu prea mă încânta, așa că am ales să mai aștept și bine am făcut! Am făcut o comandă de 177 lei – 50 reducerea = 127 lei. Pentru acești bănuți am primit o cutie întreagă de produse și cel puțin la capitolul produse de păr și geluri de duș, sunt asigurată până în august lejer!

IMG_20160511_161134

Că tot vorbeam de geluri de duș, nu puteam evita gama Jardins du Monde, cele mai faine produse pe care le-am văzut vreodată. Am luat trei sortimente (9 lei fiecare), și anume: Bob de cafea, Grapefruit și Carambola. Dacă Bob de cafea e unul din sortimentele preferate, celelalte două sunt neîncercate până acum.

IMG_20160511_161341

Încă trei geluri de duș si-au făcut loc în comandă, și anume setul de trei arome plus geanta casual oferită cadou (27 lei). Eu am ales următoarele arome: mango și coriandru, zmeură și mentă, migdale și flori de portocal. Miros… uau! Iar geanta e foarte drăguță, e micuță, eu mi-o imaginam ceva mai mare, dar îmi place, am ochit deja o pereche de sandale la Lidl care s-ar potrivi perfect!

IMG_20160511_161436

Am completat comanda cu o cremă pentru picioare cu lavandă (20 lei), un gel de duș gomant cu zmeură și mentă (15 lei), un lapte de corp cu bronzare progresivă (29 lei) și un ulei exfoliant pentru mâini (15,5 lei). Deja am început să folosesc laptele de corp, vreau să prind și eu o nuanță uniformă până la nuntă 😀

IMG_20160511_161512Pentru a atinge valoarea comenzii eligibilă pentru reducere, am mai adăugat în coș un ser protector pentru păr (27 lei) și un top coat Zero defecte (17 lei). Am primit cadou următoarele: setul format din șampon anti-cădere și serul pentru strălucire pentru o comandă de minim 39 lei (încă e valabilă oferta), un mini gel de duș cu mango și coriandru,

IMG_20160511_161542

apa de toaletă Naturelle Osmanthus de 75 ml (care miroase similar cu Naturelle, ceea ce mă încântă, pentru că ador acest parfum), o mostră din această apă, o mostră de ser facial și o broșură Bon Prix.

Pentru bănuții care i-am dat, eu zic că am făcut o afacere bună, ținând cont că am primit un parfum, 8 geluri de duș (7 de 200 ml și unul de 50 ml), un produs pentru mâini, unul pentru picioare, un lapte de corp, trei produse pentru păr, un produs de unghii, două mostre și o geantă. Deci 17 produse și o geantă. 18, mai exact. Pentru 127 lei. Cu transport inclus. Asta înseamnă mai puțin de 10 lei/produs, în condițiile în care doar apa de toaletă ar costa vreo 100 lei. Asta da afacere! Voi v-ați mai comandat ceva de curând de la Yves Rocher? Ce părere aveți de ultimele oferte?

4 Replies to “Comandă Yves Rocher – Haul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *