Ziua bună! Am ajuns și vineri la prânz, mai am cam 3 ore și scap și pe săptămâna asta. Azi avem program de vizite, plecăm la Viziru, la o colegă, și sincer, abia aștept! Îmi place ideea de a mai ieși din oraș fără treabă, pur și simplu pentru plimbare. Ieri am mai bifat un lucru pe lista de nuntă (băiatul cu acordeonul), iar azi rezolvăm cu artificiile. Pe parcurs le bifăm pe toate. Abia aștept să vină ziua cea mare! Weekendul ăsta am în plan să ajung la Selgros, sunt câteva lucruri care mi-au atras atenția, așa că o să dau o tură pe acolo, dar nu promit că va fi singura oprire! Dar să vedem unde mai putem să mergem în weekend pentru shopping:

1

Carrefour-ul cred că va mai avea oferte de Crăciun… altfel nu-mi explic ”sărăcia” de la ei. E de încercat balsamul bifazic de la Elseve, dar la momentul actual am destule produse pentru păr. În rest, nimic uau.

2

La Cora mi-au sărit în ochi produsele Agrado, știe cineva ce e cu ele, le-a încercat? Keratina lichidă e de vizionat! Păcat, repet, că noi nu avem acest market!

3

S-a schimbat și catalogul Dm, dar în 4 pagini noi nu e mare lucru. Am văzut gelul Lift up! de la Cosmetic Plant, l-am avut și eu, dar i l-am dat verișoarei mele, și ce mi se pare bun la preț e apa micelară Garnier (varianta roz continuă să fie netestată de mine).

4

De la Lidl mi-am luat deja o pereche de sandale care s-au asortat perfect cu geanta casual primită în comanda de la Yves Rocher. A apărut iar setul de manichiură&pedichiură, multe din voi m-au întrebat ce e cu el, deci pentru cine e interesat, e din nou în magazin! Mișto și lampa UV, dar și hăinuțele care par din ce în ce mai faine!

5

De la Pepco îmi place rochița verde, am și eu ceva asemănător, dar am ochit și boxerii fără cusături, pe care trebuie să-i am!

6

Vă spuneam de Selgros, și asta pentru că vreau să mă duc să iau apa de gură Aquafresh, care vine la pachet cu pastă de dinți (și-așa la mine se termină ambele) plus o pereche de teniși și una-alta pentru casă. Dar mai sunt câteva oferte bune – 20% reducere la produse Remington, pachet de 2 creme Cellufight la 22 lei, deodorant Adidas la 7,6 lei, ondulator Philips la 329 lei… merită dat o raită pe acolo!

Cam asta am găsit pentru acest weekend, zic că-s ceva mai multe oferte comparativ cu săptămânile trecute. Vă urez spor la shopping și odihnă plăcută!

2 Replies to “Unde facem shopping în acest weekend? #47

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *