Ziua bună, oameni dragi! Fiecare din noi are un sertăraș în memoria sa pentru a-și ”depozita” toate datele de naștere ale persoanelor care contează. Iar acel sertăraș devine din ce în ce mai neîncăpător pe măsură ce trec anii, pentru că cunoaștem din ce în ce mai mulți oameni pe care ajungem să-i îndrăgim. Dacă la început sunt părinții, frații, surorile, bunicii, mătușile, unchii, rudele mai îndepărtate, etc, pe măsură ce creștem, începem să avem din ce în ce mai mulți prieteni, colegi, amici, cunoștințe. Iar la un moment dat, viața îți face un cadou foarte special: persoana cu care-ți veți împărți restul zilelor, jumătatea ta, cel/cea care va deveni soțul sau soția ta.

a

Eu, una, așa mi-am perceput soțul de la bun început. Ca pe un cadou de preț, o persoană de care trebuie să am grijă, dar să-l și las să mă protejeze, să știu când și cum să reacționez pentru a nu exagera. Cu el am învățat să fiu mai bună, să îmi controlez impulsivitatea, să înțeleg persoana de lângă mine. Iar cele mai dificile momente sunt acelea când se apropie ziua lui, iar eu trebuie să caut ceva la fel de special precum e el pentru mine. Iar căutările mi s-au oprit pentru acest an la o bijuterie personalizată, pentru că vreau să fie ceva mai deosebit, diferit de ce i-am luat până acum. Pentru că el nu e genul care poartă brățări (deși pentru vară-mea am ochit deja o brățară foarte frumoasă, vine și ziua ei acuși, pe 25 mai), am hotărât să îi ia un lănțișor de argint.

s

Am găsit un colier pe care-l pot personaliza cu numele noastre și cu o inimă. Mi se pare un cadou de suflet, pe care știu că-l va prețui totdeauna. Anul ăsta facem nunta, mai avem o luna și jumătate (pe 25 iunie), așa că-și va aminti cu drag de această zi specială de fiecare dată când va privi lănțișorul. Poate sunt eu prea siropoasă, dar știu că inima fiecărui bărbat se înmoaie la vederea unor astfel de gesturi romantice, oricât de dur ar părea el.

Voi la ce cadouri deosebite vă gândiți pentru persoanele speciale din viața voastră? Ați opta pentru bijuterii personalizate? Ce anume ați alege: lănțișoare sau brățări?

6 Replies to “Cadoul perfect pentru cadoul pe care mi l-a făcut viața

  1. Sotul este cadoul perfect pana vin copii. Acestia vor fi cadoul cel mai pretios pe care l-ai primit de la viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *