Ziua bună, oameni dragi! Sâmbăta asta e de-a dreptul superbă, afară e cald, e soare, un cer senin cum n-am mai văzut de mult timp, adie puțin vântul, e o plăcere să petreci ziua în natură. Eu sunt din nou Gică Contra, stau în casă, n-am scos nasul decât un pic pe balcon, dar am în plan o ieșire puțin mai târziu. Până atunci, însă, nu vreau să las ziua să treacă fără să vă arăt manichiura de azi. Tema sunt vestitele cireșe, de care deja mi-e poftă cam de anul trecut, de când s-au terminat. Am văzut prin piață, dar nu sunt românești, iar prețul e astronomic (20 lei/kg :-o). Mi-am pus pofta în cui, mi-am luat niște căpșuni în schimb, și aștept cuminte să apară cireșele noastre prin iunie.

13096271_480378845504674_8377711967837716516_n

Pentru manichiura de azi m-am documentat serios, habar n-aveam să fac cireșe, n-am făcut niciodată, și până n-am văzut pe Youtube, nu mă gândeam că-s așa ușor de făcut. Am folosit baza Lady Lya, am aplicat rozul nude pe toate unghiile, apoi la degetul mijlociu și pe inelar am desenat cireșe. Pentru ele am folosit roșu de la Rimmel, verde de la Farmec și alb (ojă No name). Am sigilat cu top coat-ul Zero defecte de la Yves Rocher (e prima dată când îl folosesc, încă încerc să înțeleg de ce e denumit așa) și asta a fost tot! Pare simplu, nu?

as dads ddfgdf gfh sadfdf

Pentru primele mele cireșe, sunt încântată de ce a ieșit. Și n-o să mă opresc aici Hai să vedem ce au făcut și fetele din grup pentru azi:

  1. Mădălina – http://misshappyandhernails.blogspot.com
  2. Oana – http://unghiutele.blogspot.ro
  3. Deyutza – http://deyutza87.blogspot.ro/
  4. Gabi – https://paginidezisinoapte.ro
  5. Mihaela – http://elasdreams.blogspot.ro/
  6. Claudia – http://claudiaschoice88.blogspot.ro/
  7. Corina- http://na-na-nails.blogspot.ro/
  8. Iulia Maria – http://iuliafairynails.blogspot.be
  9. Madalina – http://frumusetelapretmic.blogspot.ro/
  10. Sophie – http://sophiesnailartdreamland.blogspot.ro

Zi frumoasă să aveți, cu mult soare și liniște!

2 Replies to “May’s Nails Challenge – Cherrylicious

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *